«ΕΚΛΕΨΕ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!!

Με 3ποντο, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 κοψίματα ολοκληρώθηκε η «μεστή» εμφάνιση της Τάνιας Χαλιβέρα με καταγωγή από το Δαμάσι , που φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο έβαλε τη «σφραγίδα» της στο νικηφόρο 83-46 επί της Ελβετίας στην πρεμιέρα της Εθνικής μας

για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, κάνοντας για μια ακόμη φορά περήφανους τους συντοπίτες της!

KERAMIDAS2Το +37 δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το «αφεντικό» της αναμέτρησης με τις αθλήτριες του Κώστα Κεραμιδά να κερδίζουν δίκαια το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας από τους φιλάθλους που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού της Χαλκίδας.

Δυστυχώς ένα δυσάρεστο απρόοπτο σημειώθηκε στο «Τάσος Καμπούρης» αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα ανεγκέφαλοι «ποντικοί» μπήκαν στα αποδυτήρια αφαιρώντας προσωπικά αντικείμενα και χρήματα των διαιτητών!!

Σε μια κίνηση που διασύρει τη χώρα μας διεθνώς και στο πλαίσιο μιας σπουδαίας διοργάνωσης οι άνθρωποι του γηπέδου έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα στο θέμα της ασφάλειας, με τους διαιτητές της αναμέτρησης να τρέχουν με τη σειρά τους στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση και δήλωση κλοπής!

Επόμενη αντίπαλος για το αντιπροσωπευτικό μας η συγκρότημα η ομάδα της Βουλγαρίας, σε εκτός έδρας αναμέτρηση που θα γίνει την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ