ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΕΛ ΠΑΣΟ!

Επιβεβαιώνοντας πλήρως τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου η ΑΕΛ απέδρασε σήμερα από το «Ελ Πάσο» με το τρίποντο της νίκης καθώς επιβλήθηκε με σκορ 0-1 της Καλλιθέας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL παραμένοντας αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Με την Καλλιθέα να μετρά σωρεία χαμένων ευκαιριών με αποκορύφωμα τη φάση του 18ου λεπτού που οι γηπεδούχοι σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια του Ξενοδόχοβ και τον πορτιέρο των «βυσσινί» να βρίσκεται σε καλή μέρα η ΑΕΛ κατάφερε να προηγηθεί στην εκπνοή του ημιχρόνου όταν μετά από ωραίο ατομική ενέργεια ο Κουτσιανικούλης έβγαλε σέντρα «πάρε βάλε» στον Πάτο και εκείνος δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ για τους «βυσσινί».

Με την Καλλιθέα να πιέζει και στην επανάληψη και την ΑΕΛ να δείχνει σημάδια ανάκαμψης μετά το 60’ κύλησε ο αγώνας που βρήκε στο τέλος τους παίκτες του Ντόστανιτς να διαχειρίζονται το αποτέλεσμα παίρνοντας μία ακόμη «επαγγελματική» νίκη!

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης οι αναγκαστικές αλλαγές των Μονιάκη και Καπού λόγω τραυματισμών και το «κιτρίνισμα» του κορυφαίου των γηπεδούχων Μπέλλη για «θέατρο» εντός περιοχής!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ