ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ «ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ» Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!

16 συλλήψεις, 50 προσαγωγές, ανυπολόγιστες ζημιές εντός και εκτός γηπέδου, τρεις τραυματισμένοι αστυνομικοί εκ των οποίων ο ένας αν και βαριά τραυματισμένος βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου είναι ο θλιβερός απολογισμός ενός ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ!

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)Οι εξελίξεις τρέχουν για το «τριφύλλι» με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο να συγκαλεί την Κυριακή έκτακτο ΔΣ, όπου σύμφωνα με δηλώσεις του προτίθεται να υποβάλλει την παραίτησή του προτείνοντας παράλληλα και να εξετασθεί η αποχώρηση του ΠΑΟ από το πρωτάθλημα!!

Στον Παναθηναϊκό «βαρύ» το κλίμα με τους «πράσινους» να κινδυνεύουν με απώλεια του ματς στα χαρτιά, αφαίρεση βαθμών από το φετινό αλλά και το επόμενο πρωτάθλημα, τιμωρία της έδρας τους και βαρύτατο πρόστιμο που εκτιμάται τουλάχιστο σε εξαψήφιο νούμερο!

Αν σκεφτεί κανείς τα 40 κύματα από τα οποία πέρασε η ΑΕΛ για ένα… χάρτινο ποτηράκι μπορεί και να αναλογιστεί τι μπορεί να περιμένει την «πράσινη» ΠΑΕ για την… ανακαίνιση του γηπέδου και τις υπόλοιπες «ομορφιές» της Λεωφόρου.

Να θυμίσουμε κλείνοντας το κατά τα άλλα αθλητικό ρεπορτάζ πως στον αγωνιστικό χώρο βρισκόταν απόψε ο αθλητικός εισαγγελέας Κ. Σιμιτζόγλου, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η δημοσιοποίηση του φύλλου αγώνα ενός αγώνα που δεν έγινε ποτέ!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ