ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

Σε ένα παιχνίδι που έσπαζε καρδιές έχοντας όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι η Ολύμπια Λάρισας πληρώνοντας την αστοχία και τα λάθη της σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης έφυγε ηττημένη με σκορ 53-51 από το «Αλεξάνδρειο» όπου αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο και αήττητο Άρη Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Με το μυαλό στην άμυνα και αρκετά νευρικές και άστοχες εμφανίστηκαν οι δύο ομάδες, με τις παίκτριες του Μλαντένοβιτς να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα 4-5 πόντων και την  Ολύμπια να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 22-28 έκλεισε το ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη με τον Άρη να βρίσκει λύσεις κυρίως από την Έλενα Τσινέκε κλείνοντας το τρίτο 10λεπτο με το σκορ 39-39.

Δραματικό όπως εξελίχθηκε το φινάλε της αναμέτρησης με την Ολύμπια να κάνει λάθος με το σκορ στο 51-50 και το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει νικήτριες τις «κιτρινόμαυρες» που επικράτησαν με 53-51.

Με πολλά σφυρίγματα η διαιτησία των Σαρακενίδη-Χατζηχαρίση που έστειλαν με 5 φάουλ στον πάγκο τη Σουλιώτη στερώντας από την Ολύμπια ένα αμυντικό «χαρτί» σφυρίζοντας «έδρα» στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα, ενώ κορυφαία του γηπέδου αναδείχτηκε η Ασημίνα Κουτσουνούρη που πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εμφάνιση πέτυχε τους μισούς σχεδόν πόντους της ομάδας της (24 π.) πιστοποιώντας για μια ακόμη φορά την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται!!

Επόμενη αντίπαλος για τις «πορτοκαλί» η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό της Νεάπολης.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μλαντένοβιτς-Καπνιά): Νταουντάκη 2, Δεληγιάννη 10, Κουτσουνούρη 24 (1), Χαβαλέ 6, Ράπτη, Κυριτσάκα 7 (1), Σουλιώτη 2, Καλλίδου, Αραπακοπούλου, Ντριστέλλα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ