Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ

Απολογήθηκε… με αιχμές, αποκαλύψεις και σαφέστατα μηνύματα προς κάθε κυβέρνηση ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος σήμερα το πρωί προσερχόμενος στη Συγγρού, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για όλους και για όλα αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο, κατά την προσωπική του εκτίμηση, που οδήγησε στο φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας στη ΝΔ.

«Θα παραιτηθώ, θα παραδώσω την καρέκλα του μεταβατικού προέδρου, αρκεί να παραιτηθεί παράλληλα και ο κ. Τζιτζικώστας από περιφερειάρχης, αλλά και οι άλλοι συνυποψήφιοί μου από τις θεσμικές τους θέσεις, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος», ξεκαθάρισε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ στην συνέχεια της δήλωσης-απολογίας του – όπως ο ίδιος την αποκάλεσε – «έδειξε» ξεκάθαρα τους κ.κ. Σαμαρά και Βορίδη, ότι σχετίζονται και ότι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με την συγκεκριμένη εταιρεία που ανέλαβε την διεξαγωγή της εσωκομματικής διαδικασίας και ότι μάλιστα είχαν εγγυηθεί για το αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Απαντώντας ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε ότι δεν παραιτείται επειδή είναι εκλεγμένος και όχι διορισμένος, ενώ ο κ. Γεωργιάδης μέσω tweeter σημείωσε ότι παραιτείται από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Ν. κακλαμάνη υπάρχει κίνηση βουλευτών που θα ζητήσουν να παραμείνει στη θέση του προέδρου ο κ. Μεϊμαράκης.

Τέλος αντίδραση υπήρξε και από τον Μ. Βορίδη σε όσα ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης για τη σχέση του με την εταιρεία:

«Καμία σχέση, δικηγορική ή άλλη, με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές στη ΝΔ. Περιμένω τα στοιχεία του κ. Μεϊμαράκη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ