ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΑΛΚΟΟΛ” ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Το πρώτο βιβλίο “ΑΛΚΟΟΛ” του Λαρισαίου δημοσιογράφου  Νίκου Μίχου, παρουσιάζεται τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 20:30, στο αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά (2ος όροφος, κεντρικό κτήριο)  από τις εκδόσεις “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΦΗ” και το βιβλιοπωλείο “ΓΝΩΣΗ”, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών.

Για το βιβλίο:

Δέκα μεζούρες παπούτσια. Πέντε μεζούρες ποτά. Τέσσερις μεζούρες βιώματα. Μία μεζούρα μπαρ. Ανακάτεμα στο σέικερ. Το cocktail της ζωής, έτοιμο.

«Λοιπόν, μικρό μου κορίτσι, πιθανώς να μην το ξέρεις, και είναι λογικό να μην το ξέρεις, αλλά η ζωή είναι μικρή, πικρή και ωραία», είπε ο Βασίλης στην Ιουλία, συνοψίζοντας τη γεύση του ΑΛΚΟΟΛ.

Ένα βιβλίο σε μέγεθος ποτού, που δεν μιλά ούτε για τη ζωή, ούτε για το θάνατο, αλλά για τη στάση που κρατά κανείς απέναντί τους.

Για τον συγγραφέα:

Ο Νίκος Μίχος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1989. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Νομική Αθηνών και στην συνέχεια Δημοσιογραφία. Εργάζεται ως δημοσιογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Αθήνας και της Λάρισας.

Το ΑΛΚΟΟΛ αποτελεί την πρώτη του παρουσία στη λογοτεχνία.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας και η Λιάννα Κέλλα. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γιουρμετάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ