IΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ

Με νίκη ξεκίνησαν τη φετινή αγωνιστική τους χρονιά οι Ολυμπιώτισσες. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετώπισαν τη δυνατή ομάδα των Μετεώρων στο Δημοτικό Στάδιο της Ελασσόνας την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και κέρδισαν τον αγώνα με το γκολ που σημείωσε η αθλήτρια Σανίδα Ευαγγελία στο δεύτερο ημίχρονο.

olympiotisses2211Η αναμέτρηση με τα Μετέωρα ήταν δυνατή. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με πολύ άγχος για τις Ολυμπιώτισσες, στο δεύτερο όμως και ειδικά μετά το γκολ της Σανίδα ανέβηκε η ψυχολογία της ομάδας. Τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα ήταν με έντονη δραστηριότητα και από τις δύο ομάδες, καθώς οι αθλήτριες των Μετεώρων προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν το σκορ και οι Ολυμπιώτισσες έπαιξαν δυναμικά προσπαθώντας να αποφύγουν την ισοπαλία.

Ο προπονητής Νίκος Οικονόμου μίλησε σχετικά με τον αγώνα: «Πρώτη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Μια πολύ καλή αρχή για την ομάδα! Συγχαρητήρια στις αθλήτριες! Επειδή ήταν ο πρώτος αγώνας υπήρχε πολύ άγχος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δεν είχαμε την αναμενόμενη απόδοση.

Η τετράδα της άμυνας (Κατσάρα, Πλακίδου, Σχοιναράκη, Ζουρλαδάνη) ήταν σε πολύ καλή μέρα και ξεχώρισε. Ακόμη, η τερματοφύλακας Μαρδόγλου με τη σταθερότητά και την εμπειρία της έσωσε τις Ολυμπιώτισσες από κάποια σίγουρα γκολ. Επιθετικά, όμως, υστερήσαμε και δεν δημιουργήσαμε αρκετές καλές φάσεις. Το αποτέλεσμα της Κυριακής μας δίνει έναν καλό ρυθμό για να συνεχίσουμε, καταβάλλοντας ταυτόχρονα όμως και μεγαλύτερη προσπάθεια.»

Τον αγώνα παρακολούθησε με ενδιαφέρον ο νεοεκλεγείς βουλευτής από την Ελασσόνα Κατσιαντώνης Γιώργος, ο οποίος συνεχάρη τις αθλήτριες για τη νίκη τους και τις διαβεβαίωσε για τη στήριξή του στην προσπάθεια τους.

Η σύνθεση της ομάδας «Α.Σ. Ολυμπιώτισσες»: Μαρδόγλου, Σχοιναράκη, Ζουρλαδάνη, Πλακίδου, Κατσάρα, Μπουλγουρτζή, Μάρα, Γκαραγκονούλη, Ευστρατίου, Σανίδα, Χατζούλη

Αλλαγές: Παπαδήμου, Συμεωνίδου, Κώττα

Προπονητής: Νίκος Οικονόμου

Σύνθεση αγώνα για την ομάδα των Μετεώρων: Νέστορα, Ανδρέου, Σίσκου, Δραγατογιάννη, Τσαβέα, Διβανέ, Μαργαρίτη, Κουτηλέκου, Νικάκη, Κουτσιανίτη, Μήτα

Αλλαγές: Πουρή, Ευθυμίου, Κελεπούρη

Προπονητής: Στράτος Βατής

Διαιτητές αγώνα: Σωτήριος Μουτσάνας, Νικόλαος Κουτρομάνος, Θεόδωρος Πούπης

Στον επόμενο προγραμματισμένο αγώνα οι Ολυμπιώτισσες θα αντιμετωπίσουν τις Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στα Τρίκαλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ