ΓΕΡΜΑΝΟΣ: ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOTE

Έκπληξη προκαλεί στους συνδρομητές σταθερού τηλεφώνου ΟΤΕ όταν λαμβάνουν ένα λογαριασμό με λογότυπο Cosmote . Από το 1949 μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου 2015 ο ΟΤΕ δεν είχε αλλάξει ούτε σήμα.

Πλέον γίνεται ένα με την κινητή τηλεφωνία Cosmote με ενιαία ονομασία και σήμα .Η Cosmote home όπως αναφέρεται πλέον διατηρεί τα τιμολόγια και την ποιότητα των υπηρεσιών  της και μέσα σε αυτήν την κρίση κάνει αναβαθμίσεις δικτύου με ταχύτητες VDSL στον Aμπελώνα έως 50 Mbps download και μπορεί και σας υλοποιεί την σύνδεση σε λιγότερο από 5 εργάσιμες ημέρες .

Επίσης διαστήματα χωρίς internet δεν υπάρχουνε ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές. Η τηλεφωνία της Cosmote συνδυάζεται με πολύ προνομιακές τιμές και με την πλατφόρμα τηλεόρασης OTE TV, το όνομα ΟΤΕ εδώ θα παραμείνει , και η οποία καλύπτει σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά αθλητικά γεγονότα όπως και τα περισσότερα ελληνικά .

Στην περιοχή του Αμπελώνα το κατάστημα Γερμανός  είναι υπεύθυνο για την υλοποίηση και ενημέρωση των νυν αλλά και των νέων συνδρομητών της cosmote και του otetv.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ