Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΛΥΣΕ 4-0 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Σε εκπληκτική μέρα η Μπάγερν Μονάχου, σταμάτησε στα τέσσερα γκολ (τελικό σκορ: 4-0) απέναντι σε έναν ανήμπορο να αντιδράσει Ολυμπιακό, ο οποίος πλέον καλείται να τα δώσει όλα στον επόμενο αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ που θα κρίνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League.

Απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νωθρά, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 3-0 μόλις στο πρώτο 20λεπτό [με γκολ των Κόστα (8΄), Λεβαντόφσκι (16′) και Μίλερ (20΄)], χάνοντας ουσιαστικά κάθε ελπίδα για ένα θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η συνέχεια ήταν δύσκολη για την ελληνική ομάδα, με τους γηπεδούχους Γερμανούς να παίζουν στο… ρελαντί αλλά ωστόσο να δημιουργούν και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν περαιτέρω το προβάδισμά τους. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε το γεγονός ότι ο αντίπαλός του έμεινε στο 53΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπαντστούμπερ.

Τελικά οι γηπεδούχοι σημείωσαν ακόμα ένα γκολ στο 70ο λεπτό (με τον Κομάν) και οριστικοποίησαν την πρώτη θέση του 6ου ομίλου.

Η έκτη και τελευταία αγωνιστική θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να κυνηγούν δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) κόντρα στην Άρσεναλ, η οποία νίκησε 3-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την ελληνική ομάδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπάγερν: Νόιερ, Λεβαντόφσκι (56′ Μπενατιά), Ρόμπεν, (32′ Κίμιχ), Κόστα (72′ Μαρτίνεθ), Ραφίνια, Μπόατενγκ, Λαμ, Βιδάλ, Μίλερ, Μπαντστούμπερ, Κομάν.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ (78′ Σαλίνο), Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι (67′ Φορτούνης), Καμπιάσο, Πάρντο (67′ Ερνάνι), Σεμπά και Ιντέγε.

efsyn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ