ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ

Στην ανάγκη διατήρησης της ενότητας του κόμματος και ολοκλήρωσης, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, της εκλογικής διαδικασίας,  αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, παίρνοντας τον λόγο, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο Λαρισαίος βουλευτής τάχθηκε με τον τρόπο αυτό απέναντι σε προτάσεις που πρόκριναν τη διεξαγωγή συνεδρίου και μετάθεση των εκλογών σε επόμενο διάστημα, τονίζοντας πως «από τη στιγμή που η διαδικασία ξεκίνησε, οφείλουμε να την ολοκληρώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα». Ο κ. Κέλλας υπενθύμισε πως η δική του πρόταση, πριν ξεκινήσει η διαδικασία των εκλογών, ήταν να οδηγηθεί το κόμμα σε συνέδριο και ανοιχτή συζήτηση για τη φυσιογνωμία του αλλά και για τα αίτια των αλλεπάλληλων εκλογικών ηττών.

«Από τη στιγμή που δεν υιοθετήθηκε τότε η πρόταση αυτή, δεν μπορεί να γίνει αυτό το διάστημα. Τώρα προέχει να ολοκληρώσουμε την εκλογική διαδικασία, η αναβολή της οποίας, πλήγωσε τους νεοδημοκράτες σε ολόκληρη τη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κέλλας αφού ζήτησε συγνώμη από κάθε Νεοδημοκράτη και  Νεοδημοκράτισσα, για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή, υποστήριξε πως θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στους υποψηφίους και όλοι να συμβάλλουν ώστε να διατηρηθεί η ενότητα της παράταξης. «Ο εχθρός δεν είναι εντός της ΝΔ.

Τα όσα συμβαίνουν ετούτες τις μέρες έχουν τραυματίσει την βάση μας και έχουν κλονίσει την αξιοπιστία της παράταξής μας. Οφείλουμε όλοι μας να σταματήσουμε τις δηλώσεις, και ειδικά οι υποψήφιοι για την προεδρία να δείξουν με τη στάση τους πως στόχος είναι ένα κόμμα ενωμένο και συντεταγμένο απέναντι στην επικίνδυνη πολιτική του κ. Τσίπρα», κατέληξε ο Λαρισαίος βουλευτής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ