ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις αρπαγών τσαντών και μία κινητού τηλεφώνου, τετελεσμένων και σε απόπειρα, που έλαβαν χώρα χθες (24-11-2015) στη Λάρισα. 

Συνελήφθησαν, σήμερα (25-11-2015) το μεσημέρι στην πόλη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ανήλικοι, ηλικίας 16 και 14 ετών, ως δράστες των αδικημάτων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι δύο ανήλικοι επιβιβαζόμενοι σε ποδήλατα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, άρπαξαν την τσάντα 71χρονης, η οποία περιείχε είδη ρουχισμού, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Επιπλέον, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τις τσάντες δύο ακόμη γυναικών, καθώς και το κινητό τηλέφωνο 48χρονου.

Το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο 16χρονος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μετά τη διάπραξη των κλοπών σε σημείο της πόλης, ενώ όπως εξακριβώθηκε το είχε αφαιρέσει χθες το απόγευμα και για το λόγο αυτό κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο του.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ