ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ

Τα Επιθέματα Αποτοξίνωσης ποδιών χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ιαπωνία. Πρόκειται για αυτοκόλλητα επιθέματα που πρέπει να τοποθετούνται στα πέλματα των ποδιών πριν πάτε για ύπνο.

Τα επιθέματα φοριούνται στα πόδια επειδή βοηθούν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου στον κορμό. Η καθιστική μας ζωή εμποδίζει την κυκλοφορία γύρω από τους αστραγάλους, τις κνήμες και τα πόδια.

Τα θετικά αποτελέσματα της χρήσης των επιθεμάτων αποτοξίνωσης είναι λιγότερη κόπωση, λιγότερος πόνος στις αρθρώσεις, και λιγότεροι πονοκέφαλοι.

Αν θέλετε, μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα επιθέματα ποδιών, ή να φτιάξετε τα δικά σας στο σπίτι.

Τα συστατικά που θα χρειαστείτε:

Κρεμμύδι

Σκόρδο

Νερό

Αυτοκόλλητες γάζες (χανζαπλαστ)

Κάλτσες

Ψιλοκόβουμε καλά το σκόρδο και το κρεμμύδι. Βάζουμε το νερό σε μια κατσαρόλα, και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα κρεμμύδια. Τα αφήνουμε να βράσουν για άλλα 10 λεπτά.

Αφήνουμε το νερό να κρυώσει για 20 λεπτά.

Στη συνέχεια, ρίχνουμε από το υγρό στο κέντρο των αυτοκόλλητων γαζών (χανζαπλαστ). Στραγγίζουμε τις αυτοκόλλητες γάζες αν το υγρό είναι πολύ, και προσπαθούμε να μην βρέξουμε το αυτοκόλλητο μέρος των γαζών.

Κολλάμε την αυτοκόλλητη γάζα στα πέλματα των ποδιών, ειδικά στο κεντρικό τμήμα. Βάζουμε κάλτσες, ώστε να μη φύγουν τα επιθέματα.

Τα βγάζουμε και τα πετάμε το επόμενο πρωί.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ