ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ;

Τι και αν θαύμασε ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα τις «ομορφιές» της Λεωφόρου, τι και αν το ντέρμπι δεν ξεκίνησε ποτέ, τι και αν τα… χαΐρια μας έκαναν το γύρο του κόσμου και έφτασαν να γίνονται πρωτοσέλιδο μέχρι τη μακρινή Χιλή!

Για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κ. Σιμιτζόγλου, που ειρήσθω εν παρόδω βρισκόταν και εντός του αγωνιστικού χώρου, κάποια πράγματα προφανώς δεν συνέβησαν ποτέ.

Πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί η στάση του για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν όταν η πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε αφορά σε εκτεταμένα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου που τιμωρούνται με πρόστιμο 40-100.000 ευρώ και επεισόδια στις κερκίδες που επισείουν ποινή 1-2 αγωνιστικών και πρόστιμο 50-120.000 ευρώ;

«Γαργάρα» ο κ. εισαγγελέας για τα εκτεταμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου που τιμωρούνται με αφαίρεση βαθμών και στον κάλαθο ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας!

Η… ανακαινισμένη Λεωφόρος, οι 17 συλλήψεις εκ των οποίων 5 εντός του αγωνιστικού χώρου, οι πάνω από 40 προσαγωγές μάλλον… διέφυγαν της προσοχής του, εκτός και αν οι κύριοι με τα καδρόνια, τα διαφημιστικά «πακέτα» cosmote ανά χείρας, τους πυροσβεστήρες και όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ που απολαύσαμε επί τω έργω από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες μπήκαν για να κουρέψουν το γκαζόν!

Πως το είπατε κ. Κοντονή μου, νέος Πειθαρχικός Κώδικας; Προφανώς και αναφέρεστε σ’ αυτόν που εξάντλησε την αυστηρότητά του στο χάρτινο ποτηράκι του ARENA και στην κλήση σε απολογία του «Ινδιάνου» και του «Πάκμαν», που στο κάτω-κάτω πρόσφεραν και γέλιο!

Γιατί για τέτοια είμαστε κ. Κοντονή μου, για γέλια…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ