ΜΕ 19 ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Με τις γνωστές απουσίες των Χοτζάλι-Καπού που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και με τους Βέρτζο, Μπόγιοβιτς και Μπουντόπουλο να επιστρέφουν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Οι 19 «εκλεκτοί» του Ντόστανιτς είναι: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Κομεσίδης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μασούρας, Μονιάκης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Μπανούσης, Ναγιάρ, Μπουντόπουλος, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Κρητικός, Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκης.

Τον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 7.00μ.μ και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη θα διευθύνει ο Μιχαηλίδης του Συνδέσμου Βοιωτίας με βοηθούς τους Κωνστάντιο (Εύβοιας) και Σοφό (Βοιωτίας).

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΠΑΕ

Στο μεταξύ με μία… μελιστάλακτη ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας LIVE SPORT που έκανε λόγο για μεταγραφή του παίκτη του Ηρακλή Περόνε στους «βυσσινί».

«Όταν έχεις στις τάξεις σου τον 28χρονο Μπόγιοβιτς, τον 25χρονο Μαρουκάκη, τον 23χρονο Πάτο και τον 21χρονο Καπό, όταν είσαι σοβαρή ποδοσφαιρική ομάδα δεν ασχολείσαι με τον οποιοδήποτε ηλικιωμένο που θέλει να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση, με την ΠΑΕ να συστήνει «να την αφήσουν έξω από τα μανατζεριλίκια γιατί θα εκτεθούν».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ