Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ(Β)!!

Δυνατό παιχνίδι με προσωπικές μονομαχίες στο Παμπελοποννησιακό στάδιο με την ΑΕΛ να αγωνίζεται με 10 παίκτες, να μένει πίσω στο σκορ και τελικά να καταφέρνει να αποδράσει με το βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε ένα τέρμα του τερματοφύλακά της Γεννάδιου Ξενοδόχοβ στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Με την Παναχαϊκή να έχει την υπεροχή και την ΑΕΛ να αγωνίζεται από το 40ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Γιοβάνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Πατρινοί καλύτεροι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με τέρμα του πρώην «βυσσινί» Κώστα Χατζή στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

Παίζοντας με ψυχή η ΑΕΛ ρίσκαρε χάνοντας μοναδική ευκαιρία με το Μπόγιοβιτς να φέρει το ματς στα ίσα στο 85’, ενώ ανεκμετάλλευτη πέρασε και η προσπάθεια του Αναστασόπουλου με τη μπάλα να καταλήγει άουτ ελάχιστα λεπτά αργότερα.

Οι Λαρισαίοι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 90’+5’ μετά από «στημένο» του Μονιάκη ο Ξενοδόχοβ που είχε προωθηθεί πήρε το… ριμπάουντ στέλνοντας τη μπάλα με άψογη καρφωτή κεφαλιά στο βάθος της εστίας των Πατρινών και τους «βυσσινί» στον έβδομο ουρανό!

Το τελικό 1-1 διατήρησε την ΑΕΛ για 10η αγωνιστική μόνη πρώτη και αήττητη στην κούρσα του πρωταθλήματος της Football League.

Ειρήνη Παπουτσή.

ΦΩΤΟ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ