ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο, την Ομοσπονδία, την Ελεγκτική Επιτροπή και την ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησαν οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας. Στις εκλογές προσήλθαν για να ψηφίσουν 133 σωφρονιστική υπάλληλοι.

20151125132943Τα 85 από τα 130 έγκυρα ψηφοδέλτια έλαβε η «Συμμαχία Δημοκρατικών Δυνάμεων». Ακολούθησαν σε ψήφους η «Ενιαία Κίνηση Σωφρονιστικών  Υπαλλήλων» με 31 ψήφους και η «Ενωτική Κίνηση Υπαλλήλων Κ.Κ. Λάρισας» με 14 ψήφους.

Πιο συγκεκριμένα, για το Δ.Σ. εκλέχθηκαν από τη «Συμμαχία» οι Ιωάννης Μπαρλαγιάννης, Ευάγγελος Πλιάγκας, Σωτήρης Μπακαλόγλου, Αθανάσιος Παπαγιάννης και Παρασκευή Σκαρίπα. Από την «Ενιαία Κίνηση» εκλέχθηκαν ο Νικόλαος Ρίζος και ο Ιωάννης Κρίκης. Για την Ομοσπονδία (ΟΣΥΕ) εκλέχθηκαν  από τη «Συμμαχία» οι Ιωάννης Μπαρλαγιάννης, Νικόλαος Γκαντής, Ευάγγελος Πλιάγκας και Βάϊα Παπαβασιλείου, ενώ από την «Ενιαία Κίνηση» εκλέχθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν από τη «Συμμαχία» οι Θεόδωρος Τσιάμαλος και Λίτσας Χρήστος και από την «Ενιαία Κίνηση» ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου. Τέλος, για τη ΑΔΕΔΥ εκλέχθηκαν από τη «Συμμαχία» οι Λάζαρος Κοντόπουλος και Ευθύμιος Κουτσονίκος και από την «Ενιαία Κίνηση» ο Θεοχάρης Τσιτσιβάς. Η «Ενωτική Κίνηση» δεν εξέλεξε αντιπροσώπους.

20151125132426Αξίζει να προστεθεί ότι οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι επειδή θεωρούν αυτή τη διαδικασία ως δημοκρατική γιορτή, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, και ως πρώτης τάξης ευκαιρία για να βρεθούν όλοι μαζί, είχαν στήσει σε παράλληλο χώρο ψησταριές και μπουφέ, όπου προσφέρθηκαν από το Σύλλογο διάφορα εδέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ