ΠΑΕ ΑΕΛ: ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

Άσχημη εξέλιξη με την επίτευξη της ισοφάρισης από τους «βυσσινί» αφού ο Σέρβος προπονητής της Ράτκο Ντόστανιτς δέχτηκε χτύπημα από άνθρωπο του πάγκου της Παναχαϊκής κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ενώ φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας συγκρούστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα ΜΑΤ!

Όπως κατέγραψαν οι κάμερες του συνδρομητικού καναλιού που κάλυπτε την αναμέτρηση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με την επίτευξη του γκολ της ισοφάρισης από το Γ. Ξενοδόχοβ και εν μέσω πανηγυρισμών ο κόουτς των «βυσσινί» δέχεται χτύπημα από άνθρωπο της Παναχαϊκής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση μεταφέρθηκε με το σφύριγμα της λήξης και στη φυσούνα του γηπέδου.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατούσε η καθυστέρηση της συνέντευξης τύπου με το Ντόστανιτς απόντα λόγω του χτυπήματος και το βοηθό του Κώστα Κατσάρα να προσέρχεται για δηλώσεις ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους για την επίθεση που δέχτηκε ο Σέρβος τεχνικός.

Εξάλλου μερίδα οπαδών της Παναχαϊκής με τη λήξη του αγώνα κινήθηκε προς τα κιγκλιδώματα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία, ενώ αργότερα η ένταση μεταφέρθηκε και έξω από το στάδιο με εξαγριωμένους οπαδούς να προχωρούν σε ρίψη αντικειμένων για να απωθηθούν τελικά από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Σε μία απίστευτη ανακοίνωση προχώρησε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα μιλώντας για ανθρώπους του περιβάλλοντος της Παναχαϊκής καταδικασμένους για ναρκωτικά αλλά και για την παρουσία στο γήπεδο «όλων των κακοποιών στοιχείων της Πάτρας»!

Η ανακοίνωση που «ανέβηκε» αργά χθες στην επίσημη σελίδα της ομάδας «καρφώνει» διαιτητικές αποφάσεις του Μιχαηλίδη, ενώ προαναγγέλλει συνάντηση Κούγια-Πανουργιά στη Λαμία (σ.σ πρόκειται για τον πρόεδρο που ανακοίνωσε αποχώρηση από το πρωτάθλημα εν ώρα αγώνα) προκειμένου να συνεργαστούν και να ενημερώσουν τον πρόεδρο της ΕΕΑ κ. Παπαλάκη για να «ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο της FL».

Στην ίδια ανακοίνωση υπάρχουν απίστευτες περιγραφές για τον «πρόεδρο» της Παναχαϊκής «που ήταν σε κακή κατάσταση, αυτός γνωρίζει από τι…», ενώ αναφορά γίνεται και στις δραστηριότητες εμπλεκόμενου με το ποδόσφαιρο και κατηγορούμενου για εμπόριο όπλων ονόματι Γυαλιά!! (σ.σ ο πρόεδρος των Τρικάλων;).

Με την κατάσταση να δείχνει να έχει ξεφύγει αν μη τι άλλο η ανακοίνωση δεν θα περάσει απαρατήρητη, ενώ αξίζει να σταθούμε και στις χθεσινές δηλώσεις του βοηθού προπονητή Κώστα Κατσάρα που τόνισε πως «η ικανότητα και η δύναμη της κάθε ομάδας φαίνεται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και το αποδείξαμε ακόμη μια φορά», έτσι για να θυμηθούμε το υγιές κομμάτι του αθλητισμού μετά τα όσα «εμετικά» μας περιβάλλουν το τελευταίο διάστημα!

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Εξάλλου με την πόλη ακόμη να παραμιλά για το δεινό… σκόρερ Γ. Ξενοδόχοβ η ΑΕΛ μπαίνει από αύριο σε ρυθμούς Κυπέλλου υποδεχόμενη την Ξάνθη, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, στις 15.00, στο ARENA με την προπώληση των εισιτηρίων να έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι τιμές κυμαίνονται από 5-30 ευρώ, με δωρεάν είσοδο σε ΑμεΑ και τους συνοδούς τους, ενώ παράλληλα ορίστηκε και η 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΛ να υποδέχεται την ΑΕΚ την Πέμπτη 17/12, στις 19.30.

Ειρήνη Παπουτσή.

ΦΩΤΟ:SPORT 24

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ