ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Σε ένα παιχνίδι κακοποίηση του αθλήματος η Ολύμπια Λάρισας «σκιά» του εαυτού της ηττήθηκε δίκαια από τις φιλότιμες αθλήτριες του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών ,με το… «παιδικό» σκορ 45-52!

Νευρικές, άστοχες, με κατάχρηση ντρίπλας, κακές επιθετικές επιλογές και μεγάλα «νεκρά» διαστήματα οι παίκτριες του Μλαντένοβιτς δεν ξύπνησαν ποτέ παρά τις φωνές του και την παρότρυνση των λιγοστών φιλάθλων που βρέθηκαν την Κυριακή στο κλειστό της Νεάπολης.

Ένα ξέσπασμα των «Ποντίων» στις αρχές της τέταρτης περιόδου μετέτρεψε το «εύθραυστο» 37-38 σε 39-50, με τις «πορτοκαλί» να καταφέρνουν απλώς να μειώσουν την εις βάρος τους διαφορά στο τελικό 45-52.

Από το «ναυάγιο» της Ολύμπιας δεν διασώθηκε καμία, ενώ επόμενη αντίπαλος για τις «πορτοκαλί» σε ένα… φαινομενικά εύκολο εκτός έδρας παιχνίδι είναι η νεοφώτιστη στην κατηγορία Νίκη Βόλου.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μλαντένοβιτς-Καπνιά): Νταουντάκη 1, Δεληγιάννη 11, Κουτσουνούρη 12, Χαβαλέ 10, Ράπτη, Κυριτσάκα 4, Σουλιώτη 4, Καλλίδου 3 (1), Αραπακοπούλου, Ντριστέλλα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ