ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 22ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Συνελήφθη, σήμερα (29-11-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 22χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος από κοινού με άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη που αναζητείται,

διέπραξαν απόπειρα ληστείας σε βάρος ιδιοκτήτριας μίνι – μάρκετ.

Ειδικότερα, χθες (28-11-2015) το βράδυ, στον Τύρναβο, οι δύο δράστες εισήλθαν σε μίνι – μάρκετ ιδιοκτησίας 64χρονης, στο οποίο βρισκόταν και ο 72χρονος σύζυγός της.

Εκεί, με την απειλή μαχαιριού επεχείρησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από την ταμιακή μηχανή, καθώς εμποδίστηκαν από το σύζυγο της 64χρονης, ενώ διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 22χρονου, ενώ το προαναφερόμενο όχημα, η προέλευση του οποίου διερευνάται, βρέθηκε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Τυρνάβου και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ενώ δεν αποκλείεται ο συλληφθείς μαζί με το συνεργό του να επιχείρησαν να ληστέψουν και άλλο μίνι μάρκετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ