ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!

Το εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης ΝΗΜΑ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, ξεκινάει ένα κύκλο συναντήσεων θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά και γονείς … με αφορμή ένα βιβλίο.

“Επιλέξαμε η δράση να είναι αφιερωμένη στους Λαρισαίους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας με στόχο την παρουσίαση όλων των συγγραφέων της πόλης και την επαφή των παιδιών με τα βιβλία τους.

Σε κάθε συνάντηση με αφορμή ένα βιβλίο, κάθε φορά διαφορετικού Λαρισαίου συγγραφέα, τα παιδιά θα συμμετέχουν μαζί με τους γονείς τους σε ένα θεατρικό παιχνίδι γεμάτο φαντασία, κίνηση και κέφι. Θα ψυχαγωγούνται με ένα δημιουργικό τρόπο, ώστε να αναπτύσσουν τη φαντασία τους, να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους, να αναπτύσσουν τη σχέση με τους γονείς, να μαθαίνουν να συνεργάζονται, να διεκδικούν, να συναισθάνονται τις δικές τους ανάγκες και τις ανάγκες των άλλων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 22 δράσεις θεατρικού παιχνιδιού, αφιερωμένες σε 22 Λαρισαίους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας.

Η δράση θα πραγματοποιείται στο κεντρικό κτίριο του Μύλου του Παπά (3ος όροφος) με έναρξη το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 11:30- 12:45”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι του ΝΗΜΑ.

Κόστος συμμετοχής σε κάθε συνάντηση: 2,5 ευρώ ανά άτομο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ