ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!!

Άφωνη παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες η Λάρισα ένα απίστευτο παιχνίδι βρώμικου παρασκηνίου που ξετυλίγεται μπροστά της με τη μορφή καταγγελιών από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Πάνω από 10(!) ερωτήματα απευθύνει με χθεσινοβραδινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ στον Χρήστο Γιαλιά, τον οποίο αναφέρει ως «πραγματικό ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τρίκαλα-Πανελευσινιακός-Χανιά», με το εμπόριο όπλων, τους «φουσκωτούς», τα αλισβερίσια παραγόντων και τους ξυλοδαρμούς να μπλέκονται σε ένα απίστευτο γαϊτανάκι περιγραφών και αποκαλύψεων!

Η ΠΑΕ επανέρχεται σήμερα δηλώνοντας πως «διακόπτει κάθε ανακοίνωση σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν προκειμένου να μην αποπροσανατολισθούν ποδοσφαιριστές, προπονητές και φίλαθλοι», ενώ την ίδια ώρα ανακοινώνει πως ο Αλέξης Κούγιας θα συναντηθεί με την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου προκειμένου να την ενημερώσει μεταξύ άλλων «για τον εκβιασμό που δέχτηκε με απειλές κατά της ζωής του»!!!

Σχετικό έγγραφο θα κατατεθεί στον Πρόεδρο της ΕΕΑ κ. Παπαλάκη, ενώ θα υπάρξει και συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή αλλά και με το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη προκειμένου να ενημερωθούν.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για την πόλη που μάλλον ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία, με το ποδόσφαιρο και την προσπάθεια της ΑΕΛ για επάνοδο στη SL όχι απλά να περνά σε δεύτερη μοίρα αλλά να σε κάνει να αναρωτιέσαι τί ακριβώς συμβαίνει

Υ.Γ Σε καμία περίπτωση δεν μειώνουμε την προσπάθεια αθλητών, προπονητών αλλά και τη στήριξη των φιλάθλων στην ομάδα της «καρδιάς» τους, ωστόσο τα όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα η πόλη αν μη τι άλλο σε κάνει ν’αναρωτιέσαι αν αξίζει τον κόπο!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ