ΜΕ «ΚΑΡΑΟΚΕ» ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟ PRELUDIO!! (ΦΩΤΟ)

Μοναδικές στιγμές κεφιού στο “Preludio café” με τη Σπυριδούλα Αραπακοπούλου και το… επιτελείο της να βρίσκουν τρόπους να ευχαριστήσουν φίλους και πελάτες που 4 χρόνια τώρα εμπιστεύονται το αγαπημένο στέκι για τον περίφημο καφέ του, το ποτό και τη διασκέδασή τους!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚυριακάτικα βράδια με «καραόκε» καθιέρωσε το Preludio με τη συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία και τους διαγωνιζόμενους να… ξεπερνούν τον εαυτό τους ερμηνεύοντας από Αλεξίου και Βιτάλη μέχρι Πάολα, Βίσση και Μητροπάνο!

Στα “top” της βραδιάς η εμφάνιση του διεθνούς φήμης ανιματέρ Ηλία-Τρύφωνα Σαμαρά σε απολαυστικούς διαλόγους με τον παρουσιαστή της εκδήλωσης «Ερωσυτέχνη» Τόλη, αλλά και σε απίστευτα διαδραστικά “happenings” και παιχνίδια με το κοινό που το χάρηκε με την ψυχή του καθώς και η εμφάνιση της Φωτεινής σε «oriental» καταστάσεις!

Δύσκολο και το έργο της… κριτικής επιτροπής που ανέδειξε δύο «φωνές» με τη Ζωή να επικρατεί τελικά στα… σημεία της Στεφανίας όπως «… φάνηκε στο χειροκρότημα»!!

Το «καραόκε» θα συνεχισθεί και τις επόμενες Κυριακές με τους φιναλίστ να απολαμβάνουν κάθε βδομάδα ένα μπουκάλι-προσφορά του καταστήματος και να διαγωνίζονται στο μεγάλο τελικό για ένα τάμπλετ!

Ε.Π.epitropi

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ