ΑΕΛ: “ΚΑΛΠΑΖΕΙ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Ασταμάτητη δείχνει η φετινή ΑΕΛ του Ράτκο Ντόστανιτς με τους «βυσσινί» να παραμένουν αήττητοι και για το Κύπελλο Ελλάδας παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης μετά και τη χθεσινή επικράτηση με 1-0 απέναντι στην περσινή φιναλίστ του θεσμού Skoda Ξάνθης!

Με πάνω από 7.000 Λαρισαίους φιλάθλους στις κερκίδες του ARENA η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση… προειδοποιώντας με τη συμπλήρωση του ημίωρου, όταν μετά από υπέροχη προσπάθεια του Κουτσιανικούλη ο Μίλαν Μπόγιοβιτς από κοντά δεν μπόρεσε να βρει στόχο!

Αυτό που δεν κατάφερε στο 30’ μπόρεσε να επιτύχει 4’ λεπτά αργότερα ο Σέρβος, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό και προσποίηση του Ροβίθη ο Μπόγιοβιτς μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το 1-0.

Χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο η Ξάνθη που σε καμία περίπτωση δεν έπεισε πως τις δύο ομάδες χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία, απλά πίεσε προς το τέλος της αναμέτρησης χάνοντας απίστευτη ευκαιρία στο 76’ με τον Καπετάνο να βγαίνει στην «πλάτη» της άμυνας, να «κρεμάει» τον Καβουσάκη αλλά η μπάλα να μην του κάνει το χατίρι περνώντας μόλις άουτ!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες της ΑΕΛ να πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση και τους «Ακρίτες» με σκυμμένα κεφάλια να «αποχαιρετούν» από νωρίς το θεσμό!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ