ΒΓΗΚΑΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Με τη συμμετοχή δεκάδων τρακτέρ και αγροτικών μηχανημάτων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη δυναμικό συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων στα Φάρσαλα.

agrofar2 agrofar3Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζος Μαρούδας κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και συστράτευση με άνεργους, εργαζομένους και αυτοαπασχολούμενους «που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική και τα νέα βάρβαρα μέτρα», ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο εκπρόσωπος του σωματείου οικοδόμων Απ. Αναγνώστου και ο γραμματέας της ΕΟΑΣΝΛ Γ. Νικολόπουλος.

Στο πλαίσιο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων οι αγρότες προχωρούν σήμερα σε «μπλόκο» στον κόμβο Πλατυκάμπου-Αγιάς, ενώ αύριο αναμένεται να συναντηθούν στην Αθήνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την προώθηση των αιτημάτων τους.

Τέλος, οι αποφάσεις για συντονισμό της δράσης και κλιμάκωση του αγώνα αναμένεται να παρθούν την ερχόμενη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Σύσκεψης της Επιτροπής των Μπλόκων που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στον Παλαμά Καρδίτσας.

Ειρήνη Παπουτσή,

ΦΩΤΟ: 902. gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ