ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΔΕΛΕΡΙΑ, ΡΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Καθώς μπήκαμε ήδη στο Δεκέμβριο και όλοι ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε και πάλι τα Χριστούγεννα, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ», θέλοντας να δώσει μια ευκαιρία στους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής να σκεφθούν τους συνανθρώπους μας,

που υποφέρουν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι του πόνου σε κάποιο νοσοκομείο της πατρίδας μας, αναγκασμένοι να περάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες μακριά από τους δικούς τους, διοργανώνει το 2ο τακτικό τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας του για το έτος 2015 ως εξής:

Την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015, στα Δελέρια.

Την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015, στη Ροδιά και

Την Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014, στον Αμπελώνα.

Στις αιμοδοσίες του αυτές ο Σύλλογος «Η ΕΛΠΙΔΑ» καλεί από τώρα και περιμένει όλους τους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής, ηλικίας 18 ως 62 χρόνων, παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες, καθώς και όσους δεν έδωσαν ακόμη αίμα και, ιδιαίτερα τους Νέους και τους Φοιτητές, που θα έλθουν για τις διακοπές στα σπίτια τους, να ετοιμασθούν ψυχολογικά και σωματικά και να προσέλθουν πρόθυμα σε όποια από τις παραπάνω αιμοδοσίες διευκολύνονται περισσότερο, για να προσφέρουν με τη θέλησή τους και με την καρδιά τους μια φιάλη από το πολύτιμο και ζωογόνο αίμα τους, για να διατεθεί στη συνέχεια, εντελώς δωρεάν, στους συνανθρώπους μας, που έχουν άμεση ανάγκη μετάγγισης αίματος.

Στις αιμοδοσίες τους αυτές, ελπίζουν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΠΙΔΑΣ, ότι θα υπάρξει και πάλι, όπως κάθε χρόνο αυτή την περίοδο, μεγάλη προσέλευση αιμοδοτών στη Ροδιά, στα Δελέρια και στον Αμπελώνα, ώστε με το αίμα, που θα προσφέρουν οι αιμοδότες της περιοχής να αντιμετωπίζονται με επιτυχία όλα τα περιστατικά των συμπολιτών τους, που, λόγω των γιορτών, είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Επειδή, όπως πολύ συχνά τονίζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» κ. Απ. Παπαϊωάννου, το αίμα δεν πωλείται, δεν αγοράζεται και δεν παρασκευάζεται σε κανένα εργαστήριο, αλλά προσφέρεται μόνο εθελοντικά από έναν υγιή άνθρωπο εθελοντή αιμοδότη για κάθε άρρωστο συνάνθρωπό μας και επειδή πολλοί ασθενείς συνάνθρωποί μας δεν έχουν συγγενείς, γνωστούς ή φίλους για να τους δώσουν εκείνοι αίμα, τώρα που το χρειάζονται, καλό είναι, όσοι θέλουμε και μπορούμε, να πάμε πρόθυμα και μαζικά σε κάποια από τις αιμοδοσίες αυτές του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ», ή μόνοι μας στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας και να προσφέρουμε με τη θέλησή μας και την καρδιά μας μια φιάλη από το αίμα μας.

Να σώσουμε με το αίμα μας τη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας!!!

Να γιορτάσουμε με μεγαλύτερη χαρά και ευλογία τα φετινά Χριστούγεννα!!!

Να γίνουμε, όσοι δεν είμαστε ακόμη, Εθελοντές Αιμοδότες!!!

Από το κάλεσμα αυτό, καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΛΠΙΔΑΣ του Αμπελώνα, δεν πρέπει να απουσιάσει κανένας, για να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά στην πράξη, ότι παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, που λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης όλοι μας αντιμετωπίζουμε, δεν έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας, αλλά συνεχίζουμε να προσφέρουμε το αίμα μας με την ίδια και μεγαλύτερη ακόμη συμμετοχή και αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ