ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

Στις 20 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη νέου προέδρου και εάν χρειαστεί δεύτερος γύρος αυτός θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2016.

Σε αυτή την απόφαση κατέληξε η ΚΕΦΕ της ΝΔ. Οι εκλογές θα διεξαχθούν με online σύστημα και μένει να υπογραφεί η σύμβαση με την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή τους μετά από νέα συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

Σήμερα σε νέα συνεδρίαση η ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να συζητήσει και την πρόταση οι ψηφοφόροι να μπορούν να επιλέξουν το εκλογικό κέντρο όπου θα ψηφίσουν εάν χρειαστεί δεύτερος γύρος. Ουσιαστικά θα συζητηθεί η δυνατότητα τον ψηφοφόρων να ψηφίσουν σε διαφορετικό κέντρο σε κάθε γύρο, εάν αυτό είναι απαραίτητο.

Τα προβλήματα πάντως συνεχίζονται καθώς στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ για την επιλογή εταιρίας και ημερομηνίας των εκλογών δΔεν συμμετείχε ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μειμαράκη καιθώς τέθηκε ως προϋπόθεση η μήνυση κατά της εταιρείας Infosolution που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών της 22ας Νοεμβρίου, αλλά και η ανάληψη της ευθύνης για το φιάσκο από τον Α. Παπαμιμίκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ