ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠ.Α.Α.Τ. ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙ

Η οικονομική στήριξη τον Μάρτιο του 2009 από την τότε κυβέρνηση δόθηκε δικαίως και αποκατέστησε το μεγάλο πρόβλημα που είχαν οι παραγωγοί τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αποθηκευμένα προϊόντα, πολύ χαμηλές τιμές και κακή ποιότητα προϊόντων λόγω των κακών καιρικών φαινομένων.

papadop2Φίλε Νίκο το 2009 ήσουν στα Τέμπη σε ένα μεγάλο μπλόκο. Σε όλη την Ελλάδα υπήρχαν 42 μπλόκα όπως αυτά της Νίκαιας και των Μικροθηβών στη Θεσσαλία. Χιλιάδες αγρότες ήταν στους δρόμους, μαζί τους και ΕΣΥ.

Το αν η Νέα Δημοκρατία και η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσαν οι μεν να το υλοποιήσουν σωστά και οι δε – Μπατζελή, Κουκουλόπουλος, Έξαρχος – να το καταγγείλουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι άδικο και μοιραίο για τους Αγρότες.

Αυτός που το φέρνει αυτή τη στιγμή, το 2015, με νόμο στη Βουλή για να τα επιστρέψουν οι αγρότες, και αμέσως απαντά ότι δεν θα εφαρμοστεί αλλα θέλει να ξεγελάσει τους Αφεντάδες της ΤΡΟΪΚΑΣ, ο λαός τον λέει « Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝ».

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ

Και για να μη το ξεχνάμε είναι ο πρώτος Υπουργός που θα φύγει νύχτα.

Για την ιστορία όμως ας θυμηθούμε τα παρακάτω:

Ο κ. Παπαδόπουλος πρέπει να θυμηθεί το παρελθόν του πρώτα – όταν ήταν μοναχικός καβαλάρης στον ΣΥΡΙΖΑ – και μετά να μιλάει.

Πρέπει να θυμηθεί πως για πολλά χρόνια βρίσκονταν σε πλήρη ευθυγράμμιση με την ομάδα εκείνη των αγροτών που προέρχονται πολιτικοϊδεολογικά από τον κεντροδεξιό χώρο.

papadop1Πρέπει να θυμηθεί πως το 2008 βρίσκονταν μαζί με χιλιάδες αγρότες στα Τέμπη οι οποίοι ήταν και ΝεοΔημοκράτες και ΠΑΣΟΚοι και Αριστεροί. Μάλιστα ήταν και μέλος της συντονιστικής της οποίας και σε κάποιες περιπτώσεις προήδρευσε.

Πρέπει να θυμηθεί πως όταν λάβαμε απόφαση αποχώρησης από τα Τέμπη μετά την ανακοίνωση του τότε υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για οικονομική στήριξη, ο ίδιος αρνήθηκε να φύγει λέγοντας πως τα 500εκ. ευρώ, το πακέτο Χατζηγάκη δηλαδή για το οποίο σήμερα μας κουνάει το δάχτυλο, ήταν λίγα και ότι έπρεπε να δοθούν περισσότερα.

Πρέπει να θυμηθεί πως μετά την αποχώρηση του από τα Τέμπη πήγε, όπως λέει ο Μπούτας, στην αγκαλιά του  για να αποχωρήσει κι από εκεί μερικές μέρες μετά χωρίς να πραγματοποιηθεί η μουσική συναυλία της ΠΑΣΥ.

Πρέπει τέλος να θυμηθεί πως όλοι εκείνοι οι πάλαι ποτέ συνάδελφοί του αγροτοσυνδικαλιστές – συνεταιριστές έδιναν τη μάχη έχοντας εκλεγεί με τη ψήφο των αγροτών. Δεν κουνούσαν το δάχτυλο έχοντας διοριστεί βουλευτές.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ