4 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τέσσερις νεαροί είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες της απόπειρας εμπρησμού του 8ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Λάρισας.
Πρόκειται για δύο 17χρονους, έναν 18χρονο και έναν 25χρονο, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως προέκυψε, χθες τα ξημερώματα διέρρηξαν την είσοδο του παιδικού σταθμού και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να προκαλέσουν πυρκαγιά στο εσωτερικό του ρίχνοντας τρεις μολότοφ.

Με δικογραφία σε βάρος τους για απόπειρα εμπρησμού, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, απόπειρα εμπρησμού σε
Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (03-12-2015) στη Λάρισα.
Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και επισταμένες έρευνες της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ταυτοποίηθηκαν οι
δράστες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες το βράδυ.
Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας 18, 17, 17 και 25 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εμπρησμού, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις σχετικές με
εκρηκτικές ύλες.
Ειδικότερα, οι τέσσερις ημεδαποί χθες τα ξημερώματα, διέρρηξαν την είσοδο του Παιδικού Σταθμού και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να
προκαλέσουν πυρκαγιά στο εσωτερικό του με τη ρίψη τριών γυάλινων φιαλών, που περιείχαν εύφλεκτο υλικό.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ