ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Β. ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

Νέες σημαντικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του αδικοχαμένου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη, είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσω της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Συγκεκριμένα, εστάλησαν στην εκπομπή κάποιες φωτογραφίες με το άψυχο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι οποίες τραβήχτηκαν λίγο πριν φτάσει ο ιατροδικαστής στο σημείο που βρέθηκε νεκρός.


Φαίνεται καθαρά στο σώμα του άτυχου νέου το οστό στο δεξί ώμο να είναι σπασμένο, η μπλούζα του σηκωμένη με την κοιλιακή χώρα εκτεθειμένη και η σορός άθικτη από το στήθος και κάτω. Το τραύμα στον καρπό του δεξιού του χεριού είναι καλυμμένο από το μανίκι του φούτερ του. Σύμφωνα με τους ειδικούς που εξέτασαν τις φωτογραφίες, είναι πολύ πιθανό το σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη να έχει τοποθετηθεί στο σημείο. Ο μάρτυρας που έστειλε τις φωτογραφίες, αλλά και ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο πλατό, ισχυρίστηκαν πως το συγκεκριμένο κάταγμα είναι πιθανό να μην έχει προκληθεί από επίθεση ζώων.

Μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη, τα ερωτήματα είναι πολλά: Αφού είναι αδύνατον να έχει σπάσει το κόκκαλο από επίθεση ζώων, τότε πώς συνέβη; Υπήρξε εμπλοκή άλλων ατόμων; Είναι εγκληματική ενέργεια; Έπαιξε κάποιον ρόλο το άτομο που φάνηκε στο βίντεο από το βενζινάδικο και πιθανότατα ακολουθούσε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη προς την παραλίμνια περιοχή;


Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εκπροσώπηση, δεν απέκλεισε την εκδοχή της δολοφονίας. «Πολλά στοιχεία είχαν αλλοιωθεί και έλειπε ένα μεγάλο μέρος από το λαιμό. Ο ιατροδικαστής κ. Βουγιουκλάκης, είχε πει πως φαίνεται να είναι αυτοκτονία», είπε στο «Φως στο Τούνελ», ενώ τόνισε επίσης πως δεν υπάρχει αναφορά για κάταγμα στον ώμο και πως ο ίδιος δεν έχει δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Επιβεβαίωσε πως ένα μέρος της κοιλιακής χώρας ήταν εκτεθειμένο και άθικτο και πως θα ερευνηθεί η εκδοχή αν το πτώμα μεταφέρθηκε στο σημείο που ανακαλύφθηκε.

zappit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ