ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Φόβος και κλεισμένα στόματα στην ιστορική κοινότητα Αμπελακίων από το άγριο φονικό  με θύμα τον άτυχο 23χρονο συντοπίτη τους Δ. Δ αλλά και τον 50χρονο πατέρα του Γ. Δ που νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Για «σκοτεινές υποθέσεις» και «μαύρο χρήμα» από διακίνηση ναρκωτικών μιλούν κάτοικοι της περιοχής περιγράφοντας το θύμα ως ένα ήσυχο και εργατικό παιδί που απασχολούνταν στις οικογενειακές επιχειρήσεις και «πήγε άδικα», με τον πατέρα ωστόσο να έχει «μπλεξίματα» και στο παρελθόν να έχει φυλακισθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή της ιστορικής κοινότητας έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων δραστών της δολοφονικής επίθεσης που τοποθετείται σε δασώδη περιοχή έξω από το χωριό όπου ο πατέρας του θύματος διατηρούσε χοιροκτηνοτροφική μονάδα.

01Άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας βρίσκονται από το πρωί στην ιστορική κοινότητα παίρνοντας καταθέσεις, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του πατέρα του θύματος που δεν αποκλείεται να γνωρίζει τους δράστες της επίθεσης που στέρησαν από την τραγική μητέρα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ το μονάκριβο παιδί της.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ