«ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΗΣ» ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ!

Μια ασυνήθιστη συνέντευξη τύπου απουσία των ΜΜΕ (!) παραχώρησε την Παρασκευή ο επικεφαλής της «Ταυτότητας Πόλης» Γιώργος Μπαρτζώκης προχωρώντας σε απίστευτες καταγγελίες εναντίον του προέδρου του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Λάρισας και εξαπολύοντας ευθείες βολές εναντίον της δημοτικής αρχής αλλά και του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας!

Η υπόθεση αφορά σε προκαταρκτική έρευνα της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας για το ρόλο της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και του αρμόδιου αντιδημάρχου για μη τήρηση της νομιμότητας και για παραλείψεις που αφορούν στην κατάληψη κοινόχρηστων χώρων και πεζοδρόμων από τον πρόεδρο του συλλόγου, μετά από σχετική αναφορά της «Ταυτότητας Πόλης» και 57 εμπόρων της Λάρισας!

«Ο άνθρωπος αυτός έχει ασυλία, αλλά δεν θα περάσει καλά μαζί μας», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση Μπαρτζώκη, που έσπευσε να αναρωτηθεί και για τη στάση του δημάρχου, της Δημοτικής Αστυνομίας «που την πληρώνουμε τζάμπα» αλλά και του Εμπορικού Συλλόγου «που δεν παίρνει θέση».

Ο επικεφαλής της παράταξης περιέγραψε και περιστατικό «που αγγίζει τα νομικά όρια της απόπειρας ανθρωποκτονίας» με στέλεχος της παράταξης να γρονθοκοπείται άγρια καταλήγοντας στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης μηνύθηκε και διαφεύγει της σύλληψης!

«Ο Δήμος Λαρισαίων είναι ο πραγματικός αίτιος αυτής της λυπηρής κατάστασης… και όσο αδιαφορεί τόσο θα μεγαλώνουν οι ποινικές του ευθύνες», κατέληξε ο Γ. Μπαρτζώκης για μια «περίεργη» υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ακόμη η Αρχαιολογική Υπηρεσία «για ευρήματα στα καταστήματα του εν λόγω προέδρου», η αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων «για τοποθετήσεις καμερών καταγραφής της κινήσεως των Λαρισαίων», ενώ ενδεικτικό του «εκφοβισμού που ασκείται από τον καταγγελλόμενο είναι πως παρά το σοβαρότατο περιστατικό ξυλοδαρμού στον πεζόδρομο της Κύπρου ουδείς κινήθηκε στο να καλέσει την Αστυνομία!».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ