ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 80

Μέρες τώρα σε «αφωνία» η εκπομπή ακροατή μου υποψιασμένε και δεν είναι «του γιατρού» που το βουλώσαμε μα ο ρους των γεγονότων και ο δοξασμένος… γιαραμπής που τα’ φερε έτσι!

Και επειδή ο ρους και από κοντά και το γεγονότο μη σου πω επουδενί δεν αναμένουν την αφεντομουτσουνάρα μας, γινήκανε στο μεταξύ πράματα και θάματα στο χωριό μας.

Και ξεκινώ ευθύς αμέσως με κάτι που ΔΕΝ έγινε, αν και για ορισμένους δεν έγινε και τίποτα!

Τρέξιμο, ράψιμο, τάξιμο και όλα μαζί στο βρόντο για τη ΝΔ που ανασυντάσσεται και το ξαναπιάνει απ’ την αρχή για νέο αρχηγό μετά το πρόσφατο ναυάγιο των εσωκομματικών εκλογών. Στα κάγκελα μαθαίνω και το εκλογικό σώμα που πάνω που θα γύριζε για τα καλά την πλάτη στη διαδικασία «τσίμπησε» πως το ματσάκι έγινε ντέρμπι και το βλέπω ξανά μανά στις «γαλάζιες» εξέδρες για την εκλογή ηγέτη και τη γριά στα «όπλα» για το «δαγκωτό» μετά την εκκλησία!

Τρέμω στην ιδέα πως θα ξαναπεράσουν από τη γειτονιά μας οι γαλάζιοι μνηστήρες για να αναθερμάνουν τη σχέση και το ενδιαφέρον μας τόσο που αν ξαναδώ Μειμαράκη θα το «σφυρίξω» του Κουίκ πως τον πέρασε σε παρουσίες έτσι για το σασπένς του πράγματος!

Άσε που όσο θα πλησιάζουν οι μέρες για τη… μητέρα των μαχών δεν θα’ ναι να πλησιάζεις τα κανάλια με τους πολιτισμένους «μονομάχους» σε αναβρασμό, κάθιδρους συναδέλφους να κυνηγούν τα… νούμερα (της τηλεθέασης εντάξει;) και τη θειά μου να ωρύεται διότι λόγω των εξελίξεων αναβλήθηκε το «πάμε πακέτο»!

Κατά τα άλλα καλά, απεργίες, δαιμόνιοι συνάδελφοι που 10 χρόνια μετά «ανακάλυψαν» τον έρωτα Θοδωρή-Σμαράγδας (γιατί είμαστε και του life style), “έφυγε” και ο σπουδαίος Μηνάς Χατζησάββας και μας έμεινε αμανάτι ο Φαήλος και οι ομοφοβικές ανησυχίες του πασπαλισμένες με ολίγον από θεατρική παιδεία και ανείπωτο θαυμασμό στο πρόσωπο του εκλιπόντα και με τούτα και με κείνα στολιστήκαμε, ανάψαμε τα δέντρα στις πλατείες και περιμένουμε γιορτές!

Μέρες που είναι θα ακολουθήσω τη συμβουλή των μαιτρ, όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις βάλε κάτι κόκκινο! Από το αγαπημένο ΤΡΙΦΩΝΟ και το δίσκο τους ΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ακούμε ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Υφαντή.

Υ.Γ. Είναι που έκανα και αυτή τη βόλτα στην Κούμα τι να πω, βάρδα μόνο να μην βρέξει θα πω και το τι «πάει» η λασπουριά στο κόκκινο άλλο πράγμα, αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι πέρσι που μας πρόλαβε ο Βόλος σε ανάλογη χριστουγεννιάτικη έμπνευση «κράζαμε» μέχρι το… Πάσχα.

Καλές γιορτές ακροατή μου και καλά μαντάτα σε όλους μας…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ