ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 σετ για το τμήμα κορασίδων, όπου στην έναρξη του πρωταθλήματος , ξεκίνησαν με το δεξί και με μία φανταστική απόδοση επιβλήθηκαν του αντιπάλου της με 3-0 σετ..

Όπως και οι νεάνιδες έτσι και οι κορασίδες φανερώνουν ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με ομοιογένεια και απίστευτη δυναμικότητα!!
Μορφή του αγώνα η Παναγιώτου, όπου με περίσσεια αγωνιστική ωριμότητα, έδωσε τις απαραίτητες λύσεις στην επίθεση καθώς ήταν αλάνθαστη και στην υποδοχή και άμυνα!

Αλλά πολύ καλή και ελπιδοφόρα εμφάνιση και από την 13χρονη Κορακίδη, η οποία, ήρθε από τον πάγκο στα μισά του 2ου σετ ,και κατάφερε να κερδίσει αρκετούς σημαντικούς πόντους στην επίθεση και το μπλοκ..
Τα σετ: 25-16,25-22.25-16..
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ) Παπαδοπούλου Ρ., Παναγιώτου, Τσιγγέλη, Μπαλογιάννη, Χατζηβασίλη, Μπελαή, Παπαδοπούλου  Ζ., Καζαντζή, Διβράμη, Γεωργιάδη, Λανάρη, Κορακίδη..

Εξάλλου τέρμα στον θεσμό του κυπέλλου για τον ΓΣΕΈΛΑΣΣΟΝΑΣ καθώς για τη Β΄ φάση αποκλείστηκε από τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με 3-1 σετ!!
Ο προπονητής της ομάδας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλές νεαρές αθλήτριες , αφού την ομάδα δεν την ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου αλλά η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα και σαν βασικός στόχος είναι η παραμονή στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ..

ΤΑ ΣΕΤ : 14-25, 25-23, 25-21, 24-26

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ