ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με απόφαση της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Ελ. Αναστασοπούλου συγκροτήθηκαν τα υπηρεσιακά συμβούλια Α/Βαθμιας και Β/Βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας (ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ) με θητεία μέχρι τις 31/12/2016. Η συγκρότηση έγινε ως εξής:

Το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Λάρισας, αποτελείται από τους:

  1. Βούλγαρη Σωτήριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, Αναπληρωτή Διευθυντή Π/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Μπαλή Αστέριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, Διευθυντή του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.
  2. Παπατζέλο Αθανάσιο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, με οργανική θέση στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας , ως Αντιπρόεδρο – τακτικό μέλος, ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος την Φούκα Αριστέα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, με οργανική θέση στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.
  3. Τσίου Αθανασία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, με οργανική θέση στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Νάστα Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, με οργανική θέση στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.
  4. Δραγανιδάκη Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 37ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, ως τακτικό αιρετό εκπρόσωπο των εκπ/κών Π/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, με αναπληρωματικό μέλος τον Χασιώτη Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου.
  5. Τζιόλη Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 39ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, ως τακτικό αιρετό εκπρόσωπο των εκπ/κών Π/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, με αναπληρωματικό μέλος τον Γερόπουλο Περικλή, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο Δημοτικό Σχολείο Συκουρίου.

Στην περίπτωση που το ως άνω Συμβούλιο εξετάζει θέματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 33 του Π.Δ. 1/2003, αντί των προαναφερόμενων αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπ/κών μετέχουν σ΄ αυτό:

Α. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ο Μπακογιάννης Νικόλαος, των εκπαιδευτηρίων «Μπακογιάννη» στη Λάρισα, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Γκίμτσα Βασίλειο, των εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» στα Τρίκαλα.

Η Καράτζιου Άσπα των εκπαιδευτηρίων «Α. & Χ. ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ» στη Λάρισα ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Κυραϊλίδη Χαράλαμπο, Πρόεδρο ΣΙΕΙΕ.

Β. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ο Μιχάλης Κουρουτός, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03, που υπηρετεί στη «ΛΕΟΝΤΕΙΟ Σχολή» Πατησίων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημήτρη Σελέκο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα εκπαιδευτήρια «Βασιλειάδη».

Ο Απόστολος, Βουρκούδης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στη «Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης», ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Γεωργία Αντωνιάδου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα εκπαιδευτήρια «Ράπτου».

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο Ζίκος Ζήσης, διοικητικός υπάλληλος της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από την Κολαξή Ιωάννα, διοικητική υπάλληλο της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Λάρισας.

Η θητεία του ανωτέρω Συμβουλίου λήγει στις 31-12-2016.

ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Λάρισας, αποτελείται από τους:

  1. Μαργαριτόπουλο Αθανάσιο, Διευθυντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή του, τον Καψάλη Ιωάννη , εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.01, Διευθυντή του ΓΕΛ Γιάννουλης.
  2. Γεωργούση Δημήτριο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ19, με οργανική θέση στο 13ο Γυμνάσιο Λάρισας, ως Αντιπρόεδρο – τακτικό μέλος, ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος τον Μαχαίρα Αναστάσιο εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ18.21, με οργανική θέση στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας.
  3. Κοθρά Αικατερίνη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, με οργανική θέση στο ΓΕΛ Συκουρίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Γεωργίου Σταματία, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ05, με οργανική θέση στο 1ο Γυμνασίου Τυρνάβου.
  4. Κοντελέ Δημήτριο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ17.06, του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Νικολαΐδη Γεώργιο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ19, του Γ/σίου & Λυκειακές τάξεις Αρμενίου.
  1. Κοντσιώτη Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.01, του Γ.Ε.Λ Φαλάνης, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Τζιατζιά Μιχαήλ , εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ11, του 6ου Γυμνασίου Λάρισας.

Στην περίπτωση που το Συμβούλιο εξετάζει θέματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 33 του Π.Δ. 1/2003, αντί των προαναφερόμενων αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπαιδευτικών μετέχουν σ’ αυτό:

Α. Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ (Σ.Ι.Ε.Ι.Ε.)

Ο Μπακογιάννης Νικόλαος, των «Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη» στην Τερψιθέα Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από το Σάββα Στέλιο, των Εκπαιδευτηρίων «Ελληνογερμανική Αγωγή» στην Παλλήνη Αττικής και

Ο Γκίμτσας Βασίλειος, των «Εκπαιδευτηρίων Αθηνά» στα Τρίκαλα, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Παππά Μιλτιάδη, των «Εκπαιδευτηρίων Αθηνά» στα Τρίκαλα.

Β. Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Η Αμαράντου Χλόη, ιδιοκτήτρια της Σχολής «ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ», η οποία θα αναπληρώνεται από τον Μπόνα Παναγιώτη, ιδιοκτήτη της Σχολής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ».

Η Σιοτρόπου Ιωάννα, ιδιοκτήτρια της Σχολής «ΩΜΕΓΑ», η οποία θα αναπληρώνεται από την Ποθητή Κορέλλα, ιδιοκτήτρια της Σχολής «ΚΟΡΕΛΚΟ».

Γ. Από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.)

Ο Κουρουτός Μιχάλης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03, που υπηρετεί στη «ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΣΧΟΛΗ» Πατησίων, ο οποίος θα αναπληρώνεται από την Αντωνιάδου Γεωργία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Ράπτου» και

Ο Βουρκούδης Απόστολος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ18, που υπηρετεί στην «Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης», ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Σελέκο Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη».

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο Μανδραβέλης Ιωάννης, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ18.02, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας με απόσπαση, ο οποίος θα αναπληρώνεται από την Ευαγγέλου Σταματία, διοικητικό υπάλληλο κλάδου ΠΕ1 της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας.

Η θητεία του ανωτέρω Συμβουλίου λήγει στις 31-12-2016.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ