ΝΥΧΤΕΣ ΟΡΓΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Ένα τριήμερο βουτηγμένο στην ακολασία, με συνεχείς ανταλλαγές συντρόφων, ομαδικά όργια και ατελείωτες ερωτικές συνευρέσεις, έζησαν 150 ζευγάρια από όλη την Ελλάδα σε γνωστό ξενοδοχείο της Πορταριάς, που μετατράπηκε σε απόλυτο παράδεισο του σεξ. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, όλα έγιναν στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πορταριάς που μετατράπηκε σε φρούριο. Η διοργάνωση ήταν έργο του Prive Club, του μεγαλύτερου site για swingers στη χώρα, με 6.000 μέλη.

”Από την πρώτη στιγμή που οι διοργανωτές ενημέρωσαν τα μέλη του site για το τριήμερο έγινε χαμός” ανέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος που γνώριζε καλά τα όσα συνέβησαν. ”Αν και η τιμή ήταν ιδιαίτερα τσουχτερή καθώς έφτανε τα 1.500 ευρώ για κάθε ζευγάρι, το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που πολλά έμειναν έξω”.

Όσα έγιναν στους χώρους του ξενοδοχείου, θα μείνουν αξέχαστα και στους υπαλλήλους, παρόλο που ήταν προετοιμασμένοι. Οι swingers δεν άφησαν δωμάτιο για δωμάτιο, ενώ έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στην πισίνα και στο spa όπου απόλαυσαν μοναδικές στιγμές… χαλάρωσης!

newsit.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com