ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑ 40ΧΡΟΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Ακριβά θα πληρώσει μια 40χρονη μητέρα το «λάθος» της να πάρει τα παιδιά της και να εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη αφού μετά από καταγγελία στις αστυνομικές αρχές, εντοπίσθηκε από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνελήφθη και σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή ανηλίκων.

Η 40χρονη σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της, πριν λίγες ημέρες έφυγε από το σπίτι της με τα ηλικίας 5 και 7 χρόνων παιδιά της, καθώς και με τις αποταμιεύσεις του ζευγαριού. Με δικαστική όμως απόφαση η επιμέλεια των δυο παιδιών είχε ανατεθεί προσωρινά στο πατέρα, ο οποίος και τη μήνυσε για αρπαγή ανηλίκων.

Προκειμένου να εντοπισθεί η γυναίκα οι αστυνομικές αρχές ενεργοποίησαν την υπηρεσία του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι αξιωματικοί της κατάφεραν να βρουν το σπίτι που κρυβόταν στην Αττική και να ειδοποιήσουν τους αστυνομικούς τους τμήματος της περιοχής, οι οποίοι και την συνέλαβαν, ενώ τα δυο ανήλικα τα παρέδωσαν στον πατέρα τους. H 40χρονη με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών και παραπέμφθηκε σε δίκη.

efsyn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ