Η ΕΝΤΑΣΗ, ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ!

Σχολιάστηκε όπως αναμενόταν άλλωστε η πρώτη «τρίποντη» απώλεια της ΑΕΛ και μάλιστα εντός έδρας με αντίπαλο την Κέρκυρα σε μια αναμέτρηση που τράβηξε το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Έξαλλος ο Κούγιας με τις σκόπιμες κατά την άποψή του καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων δεν δίστασε να τα ψάλλει εντός αγωνιστικού χώρου με τον Αλέκο Βοσνιάδη, ενώ ένταση είχαμε και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και στη φυσούνα με το διευθυντή των γραφείων της ΠΑΕ Σωτήρη Μάρκου να απομακρύνεται από τους ψυχραιμότερους.

«Κόκκινο πανί» για τους φιλάθλους ο πρώην «βυσσινί» Σουάνης τον οποίο φρόντισε να… στολίσει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ χαρακτηρίζοντάς τον «πρωταγωνιστή» στις καθυστερήσεις και περιγράφοντας έναν «γυρολόγο πρώην ποδοσφαιριστή»!

Στο στόχαστρο της ανακοίνωσης με το χαρακτηρισμό «ηθοποιοί» μπήκαν όλοι οι παίκτες της Κέρκυρας αφού «όλοι από μια φορά τουλάχιστο προσποιήθηκαν τους τραυματισμένους», καθώς και ο διαιτητής της αναμέτρησης Ευαγγέλου «που ανέχτηκε τις καθυστερήσεις διακόπτοντας συνέχεια το ματς».

ael1Γκρίνια από την ΠΑΕ και για τις κάρτες που δέχεται η ομάδα «που από τα 11 παιχνίδια τέλειωσε τα 5 με παίκτη λιγότερο», αν και θα πρέπει να σημειωθεί πως τουλάχιστο όσον αφορά στη χθεσινή αποβολή Αναστασόπουλου κρίνεται απολύτως σωστή και με τον ίδιο τον παίκτη να μην αντιδρά στην απόφαση κατά την αποχώρησή του.

Στον αντίποδα της… γκρινιάρικης «βυσσινί» ανακοίνωσης μαθήματα επαγγελματισμού και ήθους από το Ρ. Ντόστανιτς που αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά και στους αντιπάλους ξεκαθάρισε πολύ απλά πως «κάποια στιγμή θα ερχόταν και η πρώτη ήττα»!

«Να ξεκινήσουμε νέο σερί» προέτρεψε ο Σέρβος δίνοντας το «στίγμα» της φιλοσοφίας του!

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στη φετινή ΑΕΛ…

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LARISSASPORTNEWS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ