ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο 51ΧΡΟΝΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ

Το δρόμο της δικαιοσύνης πήρε σήμερα η «σκοτεινή» υπόθεση των Αγίων Αναργύρων που κατέληξε στο φονικό ενός 23χρονου νέου ανθρώπους με τους φερόμενους ως δράστες πατέρα και γιό να απολογούνται ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος και διέταξε την προφυλάκιση του 51χρονου κτηνοτρόφου,

ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο συγκατηγορούμενος 28χρονος γιός του.

Παρουσιάζοντας τη δική τους εκδοχή για το θανατηφόρο συμβάν πατέρας και γιος στάθηκαν ιδιαίτερα στην «εισβολή» των δύο Αμπελακιωτών στην ιδιοκτησία τους με σκοπό την κλοπή, τονίζοντας ότι βρίσκονταν σε θέση άμυνας αλλά και πανικού αφού οι εισβολείς οπλοφορούσαν, ενώ απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των ανακριτικών αρχών γιατί δεν ειδοποίησαν την αστυνομία υποστήριξαν πως βλέποντας το όχημα των Αμπελακιωτών να απομακρύνεται θεώρησαν το επεισόδιο λήξαν μη θέλοντας να δώσουν συνέχεια και μη γνωρίζοντας το κακό που είχε συμβεί.

Συντετριμμένοι οι δύο κτηνοτρόφοι σύμφωνα με το συνήγορό τους Αχιλλέα Βαρδακούλη, ο οποίος σε δηλώσεις του στη σελίδα στάθηκε ιδιαίτερα στην υποστελέχωση της ΕΛ.ΑΣ και κατά συνέπεια στην ελλιπή αστυνόμευση της περιφέρειας που στην προκειμένη περίπτωση είχε τραγικές συνέπειες για όλους.

«Φιλήσυχοι άνθρωποι σε μια κακιά στιγμή και βρισκόμενοι σε άμυνα βρίσκονται υπόδικοι και φυλακισμένοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρδακούλης.

Σημειώνεται ότι με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης αφέθηκε ελεύθερος και ο πατέρας του θύματος Γιάννης Δημάκος, κατόπιν μηνύσεως για ζωοκλοπή σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η κηδεία του 23χρονου Διονύση έγινε σήμερα το μεσημέρι στα Αμπελάκια.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ