ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΕΝΔΡΩΔΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης δήμου Τυρνάβου Αλ. Χατζηκρανιώτη είχαν σήμερα για το θέμα των δικαιωμάτων στις δενδρώδεις καλλιέργειες ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου Αθ. Χαλούλης, ο εκπρόσωπος της διοίκησης του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Κ. Ραψανιώτης και μέλη των διοικήσεων των δύο συνεταιρισμών

σε μια προσπάθεια να ασκηθούν πιέσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να διορθωθούν τα μεγάλα λάθη που υπάρχουν στα δικαιώματα και τα οποία αφαιρούν σημαντικά ποσά ενισχύσεων από τους αγρότες της περιοχής και κατ’ επέκταση από την τοπική οικονομία.

Οπως ενημέρωσε ο κ. Χατζηκρανιώτης επειδή είχε δεχθεί πολλά παράπονα από δεκάδες δενδροκαλλιεργητές από χθες επικοινώνησε ήδη με τον ΟΠΕΚΕΠΕ ζητώντας εξηγήσεις για το θέμα, ενώ είχε και επαφή με το μέλος της διοίκησης του Οργανισμού Β. Μακατό, τον οποίο ενημέρωσε για το ζήτημα που έχει ανακύψει.

Ο αντιδήμαρχος και οι εκπρόσωποι των συνεταιρισμών συμφώνησαν να επισκεφθούν άμεσα τον διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα σε μια προσπάθεια να δοθεί άμεση λύση στο θέμα και σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική εξέλιξη να επισκεφθούν τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα παρουσία και των μελών της διοίκησης του οργανισμού Β. Μακατού και Γ. Ακριβούλη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ