ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ “ΠΟΛΕΜΟ” ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Αποφασιστικό μήνυμα δυναμικών κινητοποιήσεων στις οποίες το λόγο θα έχουν τα τρακτέρ, έστειλαν σήμερα δεκάδες αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Αμπελώνα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της επιτροπής αγώνα αγροτών, κτηνοτρόφων και νέων αγροτών του νομού και συμμετείχαν σε σύσκεψη στον Αμπελώνα.

ag2 ag1 ag4 ag3Το μήνυμα που έστειλε και η σημερινή συγκέντρωση είναι ότι ο αγροτικός κόσμος βράζει και είναι έτοιμος να εκραγεί, απαντώντας με πόλεμο στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και δανειστών.

Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι τόσο τα μέλη της επιτροπής αγώνα Φάνης Τραγάκης, Τρ. Τσινούλης και Π. Καλογιάννης, όσο και οι εκπρόσωποι του Α.Σ. Αμπελώνα Θ. Γκούμας και Στ. Μιχαλόπουλος που μίλησαν στη συγκέντρωση ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από το δρόμο του ενωτικού αγώνα όλων των αγροτών με στόχο να σταματήσουν τα σχέδια που οδηγούν εκτός επαγγέλματος χιλιάδες αγρότες.

Μάλιστα ο κ. Τραγάκης θέλοντας να αφυπνίσει τους συναδέλφους του που παρακολουθούν χωρίς να μετέχουν στις κινητοποιήσεις υπογράμμισε ότι από εδώ και πέρα για ότι συμβεί θα ευθύνονται αυτοί που απουσίαζαν από τους αγροτικούς αγώνες κρατώντας τα τρακτέρ στις αποθήκες τους.

Στη σημερινή συγκέντρωση μίλησε και ο πρόεδρος του Α.Σ. Λαρισαίων αγροτών Χρ. Σιδερόπουλος που έκανε μια λεπτομερή ενημέρωση για το τί συμβαίνει με τα δικαιώματα, με το νέο φορολογικό, με τα τερτίπια της κυβέρνησης που έχουν ως στόχο να διαιρέσουν τον αγροτικό κόσμο, ενώ για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε ενωτικός καλώντας όλο τον αγροτικό κόσμο σε κοινό αγώνα.

Πάντως ο κ. Σιδερόπουλος χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός οι αγρότες της Λάρισας να μην έχουν βγάλει ακόμη τρακτέρ στους δρόμους, σημειώνοντας ότι η αυριανή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στον Πλατύκαμπο στιις 11 π.μ. θα πρέπει να καταλήξει σε απόφαση για έξοδο των τρακτέρ στην εθνική οδό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ