ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

«Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Κιλελέρ» για το πενθήμερο  11, 12, 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί από την αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες και τους τοπικούς συλλόγους. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Παρασκευή 11-12-2015

ώρα 10:30 – Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Νίκαιας.

Τα παιδιά θα παρουσιάσουν δύο θεατρικά δρώμενα με τίτλο «Οι καλικάντζαροι στο ζαχαροπλαστείο» και «Παραμονή Πρωτοχρονιάς».

ώρα 19:00 – Πλατεία Νίκαιας

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τη Φιλαρμονική του Δήμου Κιλελέρ, τη μικρή ορχήστρα και τη χορωδία (φυτώριο) της Μουσικής Σχολής Νίκαιας δήμου Κιλελέρ, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων (πιάνο, φλάουτο, βιολί), και τη Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου, συνοδεία παραδοσιακών οργάνων (φλάουτο, βιολί κρουστά).

Σάββατο 12 -12 -2015

ώρα 17:30 Πλατεία Πλατυκάμπου

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δένδρου παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου

Κιλελέρ και των  χορωδιών των σχολείων Πλατυκάμπου. Διοργάνωση Τοπική Κοινότητα.

ώρα 18:30 Πλατεία Μελισσοχωρίου

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Μελισσοχωρίου ‘Άγιος Δημήτριος» σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο παρουσία της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, συνοδεία μουσικών.

ώρα 19:30 Πλατεία Γαλήνης

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δένδρου από την Τοπική Κοινότητα και τον ΜΕΣ Γαλήνης. Παράλληλα θα γίνουν διάφορες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά.

ώρα 20:00 Αρμένιο – Δημοτικό Κατάστημα

Διημερίδα με θέμα «Το Αρμένιο στον τόπο και το χρόνο». Παρουσίαση της παραδοσιακής φορεσιάς, εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων της περιοχής, παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι.

Κυριακή 13-12-2015

ώρα 11:00π.μ   Νίκαια – Πολιτιστικό Κέντρο

Στα πλαίσια της Κινηματογραφικής Λέσχης Δήμου Κιλελέρ θα προβληθεί η παιδική ταινία: Ρομπέν των δασών.

ώρα 11:00 Αρμένιο – Δημοτικό Κατάστημα

Δεύτερη μέρα της διημερίδας με θέμα «Το Αρμένιο στον τόπο και το χρόνο». Ιστορική αναφορά στο παρελθόν του Αρμενίου.

ώρα 19:00μ.μ. Νίκαια – Πολιτιστικό Κέντρο

Μουσική Εκδήλωση Χορωδιών

Η χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Κιλελέρ, σε συνεργασία με τη χορωδία συλλόγου Μικρασιατών Ν. Λάρισας και τη χορωδία Μικρασιατών Βουναίνων «Η Καθ’ημάς Ανατολή», καθώς και τη χορωδία ψαλτών «Το Βυζαντινό και Δημοτικό εργαστήρι», θα ψάλουν Βυζαντινούς ύμνους και θα αποδώσουν παραδοσιακά κάλαντα και άλλα τραγούδια.

Δευτέρα 14-12-2015 και Τρίτη 15-12-2015

ώρες 9-12π.μ. και 5-9μ.μ. Νίκαια – Κτίριο Μπακάλη

Συγκέντρωση ειδών για την «Κιβωτό του κόσμου».

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας σε συνεργασία με τις σχολικές μονάδες Νίκαιας, θα συγκεντρώσει στο χώρο μαθημάτων κοσμήματος και ζωγραφικής επί της οδού Φαρσάλων (κτίριο Μπακάλη) και στα Σχολεία (κατά τις ώρες του σχολικού ωρολόγιου προγράμματος): α) σχολικά είδη, β) παιδικά φάρμακα και γ) δωροεπιταγές από σούπερ μάρκετ (όχι τοπικά) για την «Κιβωτό του κόσμου».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ