ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την Τετάρτη το πρωί έγινε στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου η καθιερωμένη συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων για το 32ο πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων.

Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν ο καταρτισμός των ομίλων για την νέα αγωνιστική περίοδο, η κλήρωση της 1ης φάσης του πρωταθλήματος, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Ο Υπεύθυνος Αθλητισμού Δημ. Σύμβουλος κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος αφού καλωσόρισε τους υπευθύνους των ομάδων τόνισε ότι «ο σκοπός του πρωταθλήματος των Εργαζομένων δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός. Οι παίκτες πρέπει να χαίρονται τα παιχνίδια, να διασκεδάζουν, ενώ συγχρόνως τους δίνεται η δυνατότητα εδώ και τριανταένα  χρόνια, να αθλούνται με το άθλημα που αγαπάνε.

Για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα μπάσκετ και με τη λήξη της 1ης φάσης του πρωταθλήματος θα διοργανωθεί και αγώνας “ALL STAR” καθώς και διαγωνισμός σουτ τριών πόντων  από παίκτες που θα επιλεγούν από τους υπευθύνους των ομάδων».

Παρών στη συγκέντρωση έδωσαν τα μέλη της επιτροπής οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Αναστασίου Μιχ. και Ζαούτσος Γιώργο όπως και ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος κ. Τσίρκας Στέλιος.

Στην συνέχεια έγινε η κλήρωση και οι ομάδες χωρίστηκαν σε πέντε (5) ομίλους που θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα του ενός γύρου. Στην Β΄ φάση οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου και οι τρείς καλύτεροι 3οι θα συγκροτήσουν την Α1 κατηγορία και οι υπόλοιπες την Α2 κατηγορία.

Ενδιάμεσα θα ισχύσει και ο θεσμός του κυπέλλου με συμμετοχή και κλήρωση όλων των ομάδων.

Οι αγώνες  θα αρχίσουν στις 5 και 7 Ιανουαρίου  με την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι υπεύθυνοι των ομάδων θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία της διεύθυνσης όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή των ομάδων τους στο νέο πρωτάθλημα.

ΟΜΙΛΟΙ

1ος Όμιλος 2ος Όμιλος 3ος Όμιλος 4ος Όμιλος 5ος Όμιλος
ΙΑΤΡ. ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΕΙΟΙ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ COSMOS ΕΥΦΛ ΔΕΥΑΛ ΕΜΠΟΡΟΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΤΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
ΕΘΝ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΒΕΛ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΠΥΛ
ΕΞΟΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ANIMMUS ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ