Δ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΣ: ΕΦΑΓΑ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ;

Εμφανώς εκνευρισμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σε τοπικό ραδιόφωνο (ok radio) ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της ΑΕΛ Δημήτρης Καραμπάτσας μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με το επίμαχο κασκόλ και την παρουσία του στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης».

«Εφαγα ξύλο το ’74 στις Σέρρες για την ΑΕΛ τι να μου πουν τώρα ορισμένοι;» ήταν η αντίδραση Καραμπάτσα που ξεκαθάρισε πως βρέθηκε στο γήπεδο καλεσμένος του προσωπικού του φίλου και γιατρού της Αρσεναλ, ενώ για το ερυθρόλευκο κασκόλ που άναψε φωτιές υποστήριξε πως «πολύ απλά πρόκειται για τα «διπλά» κασκόλ που αναγράφουν τις αγωνιζόμενες ομάδες και την ημερομηνία του αγώνα, και στο συγκεκριμένο τα χρώματα των αντιπάλων ήταν κοινά».

«Το ποιος είμαι το γνωρίζουν όλοι, όσο για το κασκόλ έχω 100 τέτοια!», δήλωσε ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΛ, υπογραμμίζοντας με νόημα πως «εκείνο που με απασχολεί είναι οι τραυματίες και το πότε θα επανέλθουν».

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ επανέρχεται με νέα ανακοίνωση τονίζοντας πως λόγω της σοβαρότητας του θέματος οι αντιπρόεδροι Λιόντος και Κιούσης εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο της ομάδας Α. Κούγια να αποφασίσει ματαιώνοντας έτσι την εξαγγελθείσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ