ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ!

Σε σήριαλ τείνει να εξελιχθεί η παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΛ Δ. Καραμπάτσα στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» και η φωτογράφισή του με το… επίμαχο κασκόλ, την ώρα που ο ίδιος σε δήλωσή του επιμένει πως «πρόκειται για παρεξήγηση», οι «οργανωμένοι» έξαλλοι ζητούν «να φύγει χθες»  και να «εξαφανισθεί με συνοπτικές διαδικασίες»

και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ σε μια διφορούμενη ανακοίνωση «περίμενε από τον κ. Καραμπάτσα να έχει ήδη παραιτηθεί ως ελάχιστο δείγμα αντιλήψεως για το κακό το οποίο μας προκάλεσε παγκοσμίως μέσα από το διαδίκτυο»!

Βαρύ το κλίμα στο «βυσσινί» στρατόπεδο ενόψει και της αποψινής αναμέτρησης με την ΑΣΑ για το πρωτάθλημα με τον Α. Κούγια να ξεκαθαρίζει πως «στην οικογένεια της ΑΕΛ είμαστε μόνο ΑΕΛ… και δεν είναι δυνατόν να εμφανίζεσαι με το κασκόλ της πιο μισητής στο πρόσφατο παρελθόν αντιπάλου της ΠΑΕ ΑΕΛ», με τους MONSTERS να καλούν την ΠΑΕ «να φύγει χθες αυτός που φτύνει κατάμουτρα την ΑΕΛ και τους οπαδούς της…» και το Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ να τραβά ακόμη περισσότερο το σχοινί απευθυνόμενος στο γιατρό της ομάδας με την έκφραση «εξαφανίσου με συνοπτικές διαδικασίες γιατί στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι δεν θα μας χωράνε στα επίσημα»!

Απίστευτες καταστάσεις για την ομάδα που δίνει και φέτος το δικό της αγώνα επανόδου στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου πρωταγωνιστώντας σε πρωτάθλημα και κύπελλο και τέτοιες εξελίξεις μόνο αποπροσανατολισμό και γκρίνια μπορούν να επιφέρουν, ενώ άγνωστες παραμένουν και οι προθέσεις των οπαδών στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με το Δ. Καραμπάτσα «κόκκινο πανί» και το Λ. Βόμβα να… περιμένει στη γωνία!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ