ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΟ Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Λαχτάρησαν το πρωί οι Λαρισαίοι που έτυχε να περνούν από το Γενικό Νοσοκομείο διαπιστώνοντας μεγάλη κινητικότητα και έντονη παρουσία αστυνομίας και πυροσβεστικής στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου!

Αίτιος όπως αποδείχτηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο «Σώστρατος» που ενεργοποιήθηκε πρόσφατα από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας με στόχο την υγειονομική ετοιμότητα του ΕΣΥ για καταστάσεις έκτακτων περιστατικών.

Υπό το βλέμμα του διοικητή του ΕΚΕΠΥ Ν. Παπαευσταθίου και με τη συμμετοχή και του ΕΚΑΒ αλλά και του προσωπικού του νοσοκομείου το «σενάριο» που προέβλεπε χτύπημα του Εγκέλαδου και απεγκλωβισμό ασθενούς καθώς και παροχή πρώτων βοηθειών και μεταφορά ασθενών στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Όλα δούλεψαν ρολόι, εκτός ίσως από το γραφείο ενημέρωσης της διοίκησης μιας που κάποιοι μάλλον ξέχασαν να μας… ενημερώσουν!

Κατανοητό με τις αγωνίες ορισμένων αφού καθώς φαίνεται οι συνεντεύξεις αξιολόγησης και οι πρώτες απομακρύνσεις μάλλον τους αποπροσανατόλισαν, αν και θα χρειαστεί να συνέλθουν γρήγορα με δεδομένο πως σύντομα θα ακολουθήσει και η επιχείρηση «Περσέας» που αφορά σε άσκηση σε περίπτωση πυρκαγιάς!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ