ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ THN ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΡΤΩ

Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας διοργανώνεται παραμονές Χριστουγέννων ανάμεσα στους υπαλλήλους της φυλακής Λάρισας και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας. Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για δύο κορίτσια που νοσηλεύονται σε κέντρο αποκατάστασης της πόλης:

την 18χρονη Ασπασία, την οποία πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι ο 47χρονος πατέρας της για να εκδικηθεί την μητέρα της και την 17χρονη Μυρτώ, που κακοποιήθηκε βάναυσα από Πακιστανό στην Πάρο. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00 στο γήπεδο Απόλλων Λάρισας, στη Φιλιππούπολη θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των υπαλλήλων φυλακής Λάρισας και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών των δύο ιστορικών ομάδων της Λάρισας. Αντίτιμο για το εισιτήριο ορίστηκε το ποσό των 2€ χωρίς να αποκλείεται η δυνατότητα να δώσει κανείς και μεγαλύτερο ποσό, αφού όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στο κέντρο αποκατάστασης για την κάλυψη μέρους της δαπανηρής νοσηλείας των κοριτσιών.

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους Λαρισαίους και όλες τις Λαρισαίες να προσέλθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια της Μυρτώς και της Ασπασίας για ζωή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ