ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΠΑ

Μια σημαντική πρωτοβουλία για τη στήριξη της Ασπας και της μητέρας της που περνούν τον δικό τους Γολγοθά πήρε μια ομάδα πολιτών της Ελασσόνας που σκέφτηκε να διαθέτει συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα έναντι ενός συμβολικού τιμήματος ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν στη μητέρα της Ασπας.

Στο κάλεσμά τους τα μέλη της ομάδας που δημιούργησε και την ομάδα “Για την Ασπα” στο facebook αναφέρουν:

“Πλησιάζουν Χριστούγεννα. Η πιο όμορφη γιορτή του έτους.

Όλοι μας γινόμαστε και πάλι για λίγο παιδιά… κι όλοι μας γινόμαστε μια νότα πιο ευαίσθητοι… οι καιροί δύσκολοι, τα προβλήματα πολλά… αλλά κάπου δίπλα μας υπάρχει μια μανούλα που έχει παραμερίσει τα κοινά καθημερινά προβλήματα και παλεύει ψυχή τε και σώματι για ένα και μόνο λόγο… το κοριτσάκι της, την Άσπα της… για να τη δει και πάλι να της γελά.

Πριν λίγο καιρό δείξαμε όλοι τη μεγαλοψυχία μας συγκεντρώνοντας τρόφιμα και ρούχα για τους πρόσφυγες..ας το κάνουμε ακόμη μια φορά για να προσφέρουμε μια μικρή ανάσα σε αυτή την οικογένεια.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει ‘Τρίγωνα Χριστουγέννων’ ή ‘Χριστουγεννιάτικα Κουτάκια με Καραμέλες’ τα οποία έχουν στολιστεί γιορτινά με σκοπό τη διάθεση των εσόδων στην οικογένεια

Από την Παρασκευή το απόγευμα θα είναι διαθέσιμα και θα ανέβουν και φωτογραφίες

Η τιμή τους θα είναι στα 3€

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με μήνυμα στη σελίδα ή στα παρακάτω τηλέφωνα

6985798358 / 6930160190”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ