ΧΡΥΣΟΣ Ο ΜΠΑΡΔΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΤΚΝΤ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ 6ο HEREYA OPEN

Μετά το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα ένα ακόμη χρυσό πρόσθεσε στην συλλογή του ο αθλητής του ΑΘΛΗΤΙΚΟΎ ΟΜΙΛΟΥ ΤΑΕKWONDO ΤΥΡΝΑΒΟΥ Φίλιππος Ιωάννης Μπάρδας στο 6ο hereya open που έγινε στη Σόφια της Βουλγαρίας 12-13 Δεκεμβρίου.

Εκεί αγωνίστηκε με την Επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Βορείου Ελλάδος στην οποία έγινε μέλος το 2015.
Στον πρώτο αγώνα κέρδισε με διαφορά 12 πόντων τον Βούλγαρο αθλητή, στον ημιτελικό 7-0 τον Σέρβο αθλητή και στον τελικό βρέθηκε απέναντι από τον αθλητή του Ιράν μια χώρα με μεγάλη παράδοση στο taekwondo και μια από τις κορυφαίες στον κόσμο.

xryso1Βρέθηκε πίσω 3-0 αλλά γρήγορα γύρισε το σκόρ 7-6 υπέρ του, αλλά ο Ιρανός βρέθηκε και πάλι μπροστά 10-9. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Μπάρδας μπόρεσε να ισοφαρίσει 10-10 και να στείλει τον αγώνα στον χρυσό πόντο με ακόμη έναν γύρο.
Εκεί έδειξε την ψυχραιμία και την αποφασιστικότητά του και κέρδισε στον χρυσό πόντο 3-0 με χτύπημα στο κεφάλι δείχνοντας στόφα πρωταθλητή και κάνοντας ολόκληρο το στάδιο να φωνάζει Ελλάς και να τον χειροκροτεί.

Η ΕΤΑΒΕ κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παίδων κορασίδων στην Γενική κατάταξη του πρωταθλήματος.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου και ο προπονητής Ντιντός Χρήστος συγχαίρουν τον Μπάρδα για την απόδοσή του και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και ευχαριστούν όλους όσοι συμπαραστάθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ