ΑΕΛ: ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΝΩΣΗ»

Την ευκαιρία να ξεκουράσει πολλούς από τους βασικούς του παίκτες δίνοντας παράλληλα ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν απέναντι στην ΑΕΚ για ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου είχε ο Ρ. Ντόστανιτς που συμπεριέλαβε στην αποστολή και το Μανακούσιο που μόλις σήμερα έγινε επαγγελματίας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο, στις 19.30, στο ARENA απουσία φιλάθλων λόγω της γνωστής τιμωρίας της ΑΕΛ για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Καβουσάκης, Πατσιογιώργος, Νικολακάκης, Κομεσίδης, Μανακούσιος, Μασούρας, Σουλιώτης, Κοντοχρήστος, Ναγιάρ, Χάμος, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Πάτο, Κρητικός, Καμπλιώνης, Μπόγιοβιτς, Χοτζάλι.

ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ…

Δυσάρεστη έκβαση παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις είχε η έφεση της ΑΕΛ που αφορούσε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και την επιβολή προστίμου καθώς και μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών καθώς σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν πριν από λίγο η Επιτροπή Εφέσεων δεν ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση πράγμα που σημαίνει «βαθιά» το χέρι στην τσέπη και απουσία φιλάθλων από την αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας!

Με την προπώληση των εισιτηρίων να έχει ξεκινήσει από χθες οι φίλαθλοι μπορούν να τα επιστρέφουν προκειμένου να εισπράξουν το αντίτιμό τους ή να τα ανταλλάξουν με αυτά που θα κυκλοφορήσουν από αύριο και αφορούν στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα.

Κρίμα για τους υγιείς φιλάθλους που έχασαν μια αναμέτρηση επιπέδου SL, αλλά και για την ΠΑΕ που εκτός του προστίμου δέχεται ένα ακόμη οικονομικό πλήγμα χάνοντας ουσιαστικά ένα σεβαστό ποσό που θα προέκυπτε από τα εισιτήρια και την προσέλευση των φιλάθλων, αλλά και το 12ο παίκτη της στην προσπάθεια για την «πρωτιά» στον όμιλο!

Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ

Σε δήλωση ο Αλ. Κούγιας ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ για άλλη μια φορά έπεσε θύμα μιας πρωτοφανούς απόφασης ενός δικαστού, ο οποίος με προκατάληψη αποφάσισε κόντρα σε βάσιμους νομικούς ισχυρισμούς. Ευτυχώς η απόφαση αυτή δεν αλλοιώνει το πρωτάθλημα, αφού η ομάδα μας στο παιχνίδι με τα τα Τρίκαλα θα παίξει με την παρουσία του κόσμου μας.

Κάνω έκκληση στο σύνολο των οπαδών μας να μη δώσουν ποτέ ξανά το παραμικρό δικαίωμα να τιμωρήσουν ξανά την έδρα μας και να μας εξοντώσουν οικονομικά.

Μέχρι σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει πληρώσει 75.000€ για τη χρήση του γηπέδου και 80.000€ για πρόστιμα, ενώ τα καθαρά έσοδα δεν έχουν ξεπεράσει τις 30.000€ εξαιτίας του υψηλού κόστους χρήσης του γηπέδου, των υψηλών πάγιων εξόδων ανά αγώνα (security, καθαριότητα κλπ) και των ποσοστών που αποδίδονται σε φορείς”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ