ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Λαρισαίων. Ειδικότερα, τη Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε από τη 3η Δημοτική Κοινότητα χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου, με τη συμμετοχή των χορωδιών του 12ου και του 23ου Δημοτικού Σχολείου.

3h dik koinotita (1) 3h dik koinotitaΕπίσης, απο τη 4η Δημοτική Κοινότητα, μαθητές του 19ου και του 24ου Δημοτικού Σχολείου, στόλισαν με ευχετήριες κάρτες το δένδρο των ευχών στην πλατεία της Χαραυγής.

Οι πρόεδροι της 3ης και της 4ης Δ.Κ. κ.κ. Κώστας Ζέβλας και Ευαγγελία Αργυροπούλου, αντίστοιχα ευχαριστούν τους διευθυντές των σχολείων, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για της συμμετοχής τους στις εκδηλώσεις.

Επίσης, η 3η Δ.Κ. διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις. Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τη συμμετοχή δημοτικών σχολείων στην πλατεία ΑΤΑ, ενώ την Τετάρτη σειρά έχει η πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στη συνοικία Αγίου Κωνσταντίνου και την Παρασκευή ανάλογη εκδήλωση θα γίνει στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.

Η 4ης Δ.Κ. σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Πυροβολικών διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας, στα Πυροβολικά την ερχόμενη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 4 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

4:00 Στόλισμα του δέντρου και ζωγραφική προσώπου.

5:15 Θεατρικό παιχνίδι.

6:00 Παραδοσιακοί χοροί

6:15 Κάλαντα από μαθητές του 22ου Δημοτικού Σχολείου

6:30 Μουσική από την Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου και άναμμα του δέντρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ